Φράντζες: Καν’ το όπως οι Γαλλίδες

Οι Γαλλίδες εκτός από την έμφυτη κομψότητα έχουν δύο beauty εμμονές που τις χαρακτηρίζουν: Το κόκκινο κραγιόν και τις φράντζες. Όσο αφορά  στο πρώτο σας αποκάλυψα τα πάντα πριν από μερικές ημέρες. Σήμερα θα δούμε μαζί το δεύτερο μιας και επιστρέφεις από τις διακοπές και μια μικρή έστω αλλαγή στα μαλλιά είναι απαραίτητη. Πρέπει να υποδεχτείς το φθινόπωρο με το ωραιότερο hair look ever. Κι αν δεν είσαι έτοιμη να κόψεις τα μαλλιά σε bob όπως έκαναν οι celebrities τότε θα κόψεις τις πιο θηλυκές, chic και υπέροχες φράντζες. 

Ανεπιτήδευτες και πανεύκολες στο styling. Είναι  η μικρή λεπτομέρεια που θα σε μεταμορφώσει. Και ο μόνος τρόπος να ανακαλύψεις τις ωραιότερες είναι να δεις τα French it girls που δεν αποχωρίζονται ποτέ τις φράντζες τους αφού γνωρίζουν πως αναβαθμίζουν το look τους και δείχνουν υπέροχα είτε αφήσουν τα μαλλιά τους ελεύθερα είτε τα μαζέψουν σε έναν ανέμελο κότσο. 

@leiasfez

Το μυστικό της τέλειας φράντζας είναι η χωρίστρα στη μέση. Μόνο με αυτό τον τρόπο μένει στη θέση της και δείχνει άψογη. Επίσης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Ίσια, σπαστά ή σγουρά.

 

 

@sabinasocol

Δεν υπάρχει πιο γοητευτικός συνδυασμός από το ανέμελο updo με φράντζες. Μπορείς να το πετύχεις σε λίγα μόλις λεπτά αρκεί να έχεις μερικά pins ή τα στερεώνεις με ένα claw clip. Αφήνεις ελεύθερες 1-2 τούφες στο πλάι και είσαι έτοιμη.

@camillecharriere

Οι 70’s φράντζες είναι μεγάλη τάση και οι πιο πρακτικές απ’ όλες μιας και δεν σε ταλαιπωρούν στο φορμάρισμα και μπορείς να τις κάνεις έντονη χωρίστρα στη μέση κάθε φορά που νοιώθεις να σε ζεσταίνουν ή ενοχλούν. Επίσης δείχνουν υπέροχες σε σπαστά μαλλιά. 

@jeannedamas

Από το συγκεκριμένο look δεν θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη έμπνευση που σημαίνει η αγαπημένη imfluencer Jeanne Damas. Έχεις τις κλασικές, γαλλικές και εμβληματικές πλέον φράντζες. Χιλιάδες followers και θαυμάστριές της έχουν αντιγράψει. Στην ουσία είναι αφέλειες που χωρίζει στη μέση και αυτό είναι το πιο έξυπνο τρικ. 

@annelauremais

Brigite Bardot look. Και ναι παραμένει πολλές δεκαετίες μετά ένα από τα μεγαλύτερα trends. Αν αγαπάς να μαζεύεις τα μαλλιά σου πρέπει να τις υιοθετήσεις. Είναι πλούσιες, με όγκο και ατίθασες. 

@leiasfez

Είναι κατάλληλες για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά. Θυμίζουν curtain bangs και ενώνονται τέλεια με τα πλαϊνά. Πρόκειται για την καλύτερη λύση αν έχεις ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να τις ισιώνεις. 

@zoehtq

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να τις αποκτήσεις αν έχεις curly look; Λάθος. Θα χαρίσουν κίνηση στα μαλλιά σου κι ένα twist που θα λατρέψεις. Στη δική σου περίπτωση μάλιστα δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα μετά το λούσιμο. Απλά να τα στεγνώσεις όπως πάντα. 

 

Get the look: Καλό είναι να υπάρχει πάντα στο μπάνιο σου μια μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα, αν τα μαλλιά σου δεν είναι ολόισια. Τις μέρες που έχει υγρασία απλώνεις ένα anti-freez spray ή μια απαλή κρέμα φορμαρίσματος. Προσοχή, χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να μην βαρύνουν οι φράντζες. Όπως επίσης και ένα spray χτενίσματος για απαλό κράτημα, ειδικά αν είναι ατίθασες. 

Το dry shampoo επίσης θα σε σώσει αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς. Αρκεί να ψεκάσεις στις ρίζες και να δουλέψεις τις φράντζες με τα δάχτυλα. 

Και κάτι ακόμη: Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι πάντα σωστά ενυδατωμένα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να δείχνουν τέλεια τόσο στο μήκος όσο και στις φράντζες. 

Τι περιμένεις; Κλείσε αμέσως ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Read More

And More