Φράντζες: Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος να μεταμορφώσεις το look σου

Επιστροφή στην πόλη και το γραφείο κι εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς στην καθημερινή σου ρουτίνα. Έχεις κλείσει ήδη τα ραντεβού σου με τους beauty experts ώστε να ανανεωθείς ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτο στη σειρά είναι εκείνο με τον κομμωτή σου φυσικά, μιας και πρέπει να περιποιηθεί τα μαλλιά που ταλαιπώρησες στις διακοπές αλλά και να ανανεώσει το hair look σου. Το έχεις ανάγκη. 

Κι αν δεν είσαι έτοιμη για δραματικές αλλαγές στο μήκος υπάρχει πάντα μια τέλεια λεπτομέρεια που θα σε μεταμορφώσει. Οι φράντζες. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο του φθινοπώρου όσο και του επόμενου χειμώνα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τις ωραιότερες και να συζητήσεις με τον κομμωτή σου ποιες σου ταιριάζει περισσότερο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_danieladidenko_

90’s bangs: Η συγκεκριμένη δεκαετία έχει την τιμητική της τη νέα σεζόν και οι αραιές αφέλειες που μπορείς να χωρίσεις στη μέση είναι σήμα-κατατεθέν της. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών και μπορείς εύκολα να κάνεις μόνη σου το styling ενώ αναβαθμίζουν τα updos με τον πιο κομψό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Floor Brinkman (@floor.brinkman)

Ανάλαφρες και ασύμμετρες: Με 70’s διάθεση που ταιριάζουν στα μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imogen Rose (@imiirose)

Brigite Bardot Fringes: Πρόκειται για τις εμβληματικές φράντζες της θρυλικής ηθοποιού και ένα από τα looks που λατρεύουν τα it girls. Χαρίζει στο look την απόλυτη, θηλυκή πινελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@isobellinda)

Μακριές και με όγκο: Πρόκειται για ένα από τα κλασικά fringes looks, ιδανικό για εσένα που φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές. Το μήκος της φράντζας σου επιτρέπει να μαζέψεις όλα τα μαλλιά σου ψηλά ενώ έχεις την επιλογή να μείνει στη μέση ή να την φέρεις στο πλάι που είναι επίσης ένα από τα trend που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by by Lena Ott (@suitecarolinesalon)

Οι curtain bangs… αλλιώς: Που σημαίνει ανεπιτήδευτες. Δείχνουν σαν φράντζες που έχουν μακρύνει και εκεί ακριβώς κρύβεται η γοητεία του. Είναι το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francesca Inverarity (@frankie_inv)

Bowie Vibes: Με new wave διάθεση πρόκειται για φράντζες που δημιουργούν την τέλεια “κορνίζα” στο πρόσωπο και αναβαθμίζουν το κούρεμα με έναν απίθανο τρόπο. Τα it girls τις λατρεύουν. 

Read More

And More