Γιατί να κάνεις ombré με ΙΝΟΑ; Συμβουλές από το κομμωτήριο Hairway!

Εσείς πήρατε μέρος στο διαγωνισμό INOA Ombrés Nature Star στο Facebook; Ο διαγωνισμός αυτός θα αναδείξει το νικητή κομμωτή που δημιούργησε το look που εσείς διαλέξατε! Γι’ αυτό μην ξεχνάς να κάνεις κλικ εδώ και να ψηφίζεις το δικό σου αγαπημένο οmbré και μπορεί να είσαι μία από τις νικήτριες που θα κερδίσουν μία πλήρη μεταμόρφωση από τον μεγάλο νικητή, θα ζήσει επιπλέον την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης και θα κάνει δικό της ένα φόρεμα Vassilis Zoulias ή να αποκτήσεις προϊόντα περιποίησης και styling L’Oréal Professionnel για έναν ολόκληρο χρόνο!

Κομμωτήριο Hairway στον Άλιμο: ο μεγάλος νικητής της τρίτης εβδομάδας!
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού INOA Ombrés Nature Star που εξασφάλισε τα περισσότερα Likes για το ombré που δημιούργησε είναι το κομμωτήριο Hairway (Χαριλάου Τρικούπη 1-3, Άλιμος, τηλ.: 2109902829). Δημιουργός του τέλειου οmbré που θα δεις παρακάτω είναι η Χρύσα Βλάχου, ενώ υπεύθυνη του κομμωτηρίου είναι η Τίνα Στεργιοπούλου. Και οι δυο τους μίλησαν στο TLIFE για τον διαγωνισμό, την επιτυχία τους αλλά και τα μυστικά ενός οmbré αποτελέσματος ακριβώς όπως το θέλουμε!


Πώς ενημερωθήκατε για τον διαγωνισμό και αποφασίσατε να δηλώσετε συμμετοχή;
Ενημερωθήκαμε για τον διαγωνισμό μέσω της L’Oréal. Η στενή μας συνεργασία με την εταιρεία μας επιτρέπει να έχουμε συνεχώς ενημέρωση πάνω στο αντικείμενο μας. Συμμετέχουμε στον διαγωνισμό γιατί στα κομμωτήρια Hairway αναζητάμε πάντα τρόπους να αναδείξουμε την δουλειά μας και να προσφέρουμε συμβουλές ομορφιάς.

Πώς δημιουργήσατε το οmbré με το οποίο κερδίσατε; Σε ποιες αποχρώσεις κινηθήκατε;
Μετά από μια συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και το μοντέλο μας, την Ελένη, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι φυσικό, όπως άλλωστε προτείνει και η collection ΙΝΟΑ Ombrés Nature, και ταυτόχρονα εντυπωσιακό που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πρώτο μας μέλημα ήταν να λάβουμε υπόψιν μας τα φυσικά χρώματα της Ελένης κι έτσι να κινηθούμε σε ζεστές αποχρώσεις σκούρου και πολύ ανοιχτού, ενώνοντας το σκούρο με το ξανθό χωρίς έντονες αντιθέσεις.

Ποιες είναι οι τάσεις στο ombré φέτος;
Η τάση φέτος είναι πιο σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτές άκρες, κρατώντας, όμως, κάποια σκούρα τμήματα και στις άκρες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε και πιο έντονες αντιθέσεις.

Έχουμε δει το ombré σε μακριά μαλλιά και φέτος το συναντάμε πολύ και σε κοντά μήκη. Ποια η γνώμη σας; Ποιο είναι εκείνο το μήκος που θα αναδείξει το ombré;
Το ombré ταιριάζει κυρίως σε μεσαία και μεγάλα μήκη με την διαφορά ότι ανάλογα με το κούρεμα τοποθετούμε και τα φωτεινά τμήματα. Όλες οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό στιλ, κρατώντας πάντα τις ισορροπίες στην τεχνική που θα επιλεχθεί για την καθεμία μοναδικά. Βέβαια, τα μακριά μαλλιά αναδεικνύουν πιο έντονα αυτή την τεχνική.

Γιατί μια γυναίκα να επιλέξει το ombré;
Το ombré είναι η σύγχρονη τάση και κυριάρχησε στις φετινές επιδείξεις μόδας. Όπως προτείνει και η ΙΝΟΑ της L’Oréal Professionnel μέσα από την collection της, Ombrés Nature, το ombré σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις μόκα της ΙΝΟΑ φωτίζουν το πρόσωπο, διατηρώντας όμως το βασικό χρώμα.

Γιατί μια γυναίκα να επιλέξει ΙΝΟΑ βαφή;
Γιατί η ΙΝΟΑ είναι η βαφή του μέλλοντος. Με το σύστημα ODS2 κάνει τα μαλλιά λαμπερά ενώ ταυτόχρονα, επειδή δεν περιέχει αμμωνία, είναι άοσμη και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.

Τέλος, πείτε μας, γιατί μια γυναίκα να επισκεφτεί το κομμωτήριο σας, Hairway;
Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που κάποιος θα επέλεγε τα κομμωτήρια Hairway! Ένας από αυτούς είναι η εξειδίκευση στο χρώμα, που έχει προέλθει από τη μεγάλη και συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!

Read More

And More