Γίνε το πρόσωπο του Pantene! Δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Το Pantene μας προσκαλεί να γίνεουμε μία conditionista, μέλος της μεγαλύτερης κίνησης που έγινε ποτέ από ένα conditioner! Και οι εκπλήξεις τώρα αρχίζουν!

Μπες στο www.conditionistas.gr, στείλε μία φωτογραφία με τα αέρινα μαλλιά σου και μπορεί να είσαι εσύ το επόμενο πρόσωπο του Pantene! Πάρε μέρος τώρα! Κοινό χαρακτηριστικό των conditionistas, είναι η χρήση του conditioner Pantene Aqua Light που ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

To Pantene Aqua Light προσφέρει αέρινα, ανάλαφρα μαλλιά με μηδέν κατάλοιπα και μηδέν βάρος και καταρρίπτει όλους τους μύθους για τα conditioner:
ΜΥΘΟΣ 1: Το conditioner βαραίνει τα μαλλιάΥπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν conditioner γιατί φοβούνται ότι θα βαρύνει τα μαλλιά τους. Το conditioner όμως είναι απαραίτητο για τη σωστή περιποίηση της τρίχας. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιούμε ένα conditioner που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών μας. Αν τα μαλλιά βαραίνουν εύκολα ή είναι λεπτά, επιλέγουμε ένα καλό conditioner με ελαφριά σύνθεση, όπως το Pantene Aqua Light.

ΜΥΘΟΣ 2:
Πρέπει να βάζω conditioner μόνο στις άκρεςΟι άκρες σίγουρα χρειάζονται περισσότερη περιποίηση γιατί έχουν εκτεθεί στη φθορά περισσότερο σε σχέση με τις ρίζες. Παρόλα αυτά, και το μήκος της τρίχας έχει ανάγκη από περιποίηση και προστασία από τους καθημερινούς παράγοντες φθοράς όπως το βούρτσισμα, τη θερμότητα των ηλεκτρικών συσκευών styling κ.α. Για μαλλιά με υγιή εμφάνιση, εφαρμόζουμε το conditioner σε όλο το μήκος της τρίχας.

ΜΥΘΟΣ 3: Τα μαλλιά μου δεν χρειάζονται conditionerΔεν υπάρχει τύπος μαλλιών που να μην έχει ανάγκη από περιποίηση. Μόνο με τη σωστή περιποίηση που περιλαμβάνει conditioner μπορούμε να έχουμε μαλλιά με υγιή εμφάνιση. Όταν φροντίζουμε καθημερινά το πρόσωπό μας βάζουμε, μετά τον καθαρισμό, μία ενυδατική κρέμα. Τον ίδιο ρόλο έχει για τα μαλλιά μας, το conditioner μετά το σαμπουάν.

Το conditionistas.gr είναι ο δικός μας χώρος συνάντησης: Εκεί μοιραζόμαστε τις Pantene Aqua Light εμπειρίες μας. Εκεί ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας με τα ανάλαφρα μαλλιά που αποκτήσαμε και τις εντυπώσεις μας από το αγαπημένο μας conditioner. Εκεί προσκαλούμε τις φίλες μας να δοκιμάσουν το Pantene Aqua Light, να αποκτήσουν αέρινα μαλλιά και να γίνουν και αυτές conditionistas.

Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Ως μέλη της μεγαλύτερης κίνησης που έγινε ποτέ από ένα conditioner, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη του Pantene Aqua Light και τα προνόμια του conditionistas.gr. Οι εκπλήξεις τώρα αρχίζουν! Στείλε μία φωτογραφία με τα αέρινα μαλλιά σου και μπορεί να είσαι εσύ το επόμενο πρόσωπο του Pantene

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More