Gliss Million Gloss! Πρέπει να δεις αυτή την σειρά για πραγματικά λαμπερά μαλλιά!

Τα μαλλιά μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα για να δείχνουν όμορφα και υγιή. Επειδή, όμως, κάθε τύπος μαλλιών είναι ξεχωριστός και έχει ανάγκη από διαφορετικά προϊόντα περιποίησης, ο Schwarzkopf έρχεται να δώσει τη λύση, με το Gliss…τον καθημερινό σύμμαχο στην επανόρθωση των μαλλιών.

Και τώρα, η οικογένεια Gliss μεγαλώνει με μια ολοκαίνουρια σειρά που υπόσχεται (και σου δίνει!) λάμψη… εκατομμυρίων στα μαλλιά σου! Η Gliss Million Gloss!

Gliss Million Gloss: Καινοτομική τεχνολογία «κλειδώματος λάμψης» για μοναδικά αποτελέσματα!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Η νέα σειρά Gliss Million Gloss έρχεται σε συνέχεια του Gliss Million Gloss Crystal Oil, για να χαρίσει στα ταλαιπωρημένα, θαμπά κι άτονα μαλλιά, βαθιά επανόρθωση κι εκθαμβωτική λάμψη! Η νέα σειρά περιποίησης Gliss Million Gloss, με συμπυκνωμένο ελιξίριο λάμψης, αποτελείται από σαμπουάν και conditioner, ενώ η μάσκα Gliss Million Gloss 10-Day Shine Treatment ολοκληρώνει τη σειρά, προσφέροντας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εντατική αναδόμηση και λάμψη που διαρκεί έως και 10 ημέρες.

Το μυστικό κρύβεται στην καινοτομική φόρμουλα με συστατικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογία «κλειδώματος λάμψης», η οποία θωρακίζει την τρίχα με ένα διαφανές φιλμ, δίνοντας ζωή στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσφέροντας εκθαμβωτικά ρεφλέ λάμψης. Με συχνή χρήση, η επιφάνεια της τρίχας αναδομείται πλήρως, από το εσωτερικό ως το εξωτερικό της, κάνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά λαμπερά και απαλά στο άγγιγμα.


Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει:
1.
Gliss Million Gloss 10-Day Shine Treatment, €7.29
2. Gliss Million Gloss Crystal Oil, €9.95
3. Gliss Million Gloss Conditioner, €3.44
4. Gliss Million Gloss Shampoo, €4.96

Read More

And More