Γράφτηκες γυμναστήριο; Δες τι κάνει η Jennifer Aniston στα μαλλιά της μετά την γυμναστική!

Η Jennifer Aniston κάνει καριέρα ηθοποιού στο Hollywood. Αν δεν ήταν, όμως, ηθοποιός και αν δεν ήταν το Hollywood, θα μπορούσε να στήσει μια άλλη καριέρα διαφημίζοντας σαμπουάν και προϊόντα για υπέροχα μαλλιά. Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο Glamour και έδωσε κάποια σημαντικά tips για το πώς να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, το πόσο συχνά λούζεται αλλά και τι κάνει με τα μαλλιά της μετά το γυμναστήριο. Ειδικά το τελευταίο μας αφορά άμεσα για εκείνες τις δυο μέρες που αποφασίσαμε να πάμε!

Πώς λούζει τα μαλλιά της
“Το καυτό νερό δεν είναι καλό ούτε για την επιδερμίδα ούτε για τα μαλλιά οπότε χρησιμοποιώ χλιαρό. Επίσης, εξαρτάται από τι μέρα είναι. Αν δουλεύω θα λούσω οπωσδήποτε τα μαλλιά μου, αν όχι θα φροντίσω να παρατείνω το λούσιμο για όσες περισσότερες μέρες γίνεται. Μετά το γυμναστήριο, αν έχω να πάω κάπου, συνήθως κάνω στα μαλλιά μου λίγο ζεστό αέρα με πιστολάκι κι έπειτα βάζω ξηρό σαμπουάν και λίγο Night Cap (προϊόν της εταιρίας Living Proof σε μορφή) και τα μαλλιά μου δείχνουν τέλεια! Μπορεί να περάσουν 3-4 μέρες για να λούσω τα μαλλιά μου και με όλα αυτά τα προϊόντα δείχνουν ωραία και μυρίζουν και τέλεια!

Πώς κάνει τα μαλλιά της στο γυμναστήριο
Συνήθως πιάνω τα μαλλιά μου ψηλά σε μια σφιχτή κοτσίδα αλλά πάντα πέφτουν από την ένταση της γυμναστικής.

Το αγαπημένο της hair trend
Μου αρέσει πολύ αυτό το 70’s shag κούρεμα. Το βρίσκω τέλειο! Αλλά είμαι πιο κλασική και προτιμώ να κάνω πράγματα με τα οποία νιώθω άνετα.

Πώς φροντίζει τα μαλλιά της στις διακοπές
Λατρεύω τη θάλασσα! Όποτε πηγαίνω βάζω από πριν μια μάσκα στα μαλλιά μου και τα πάνω ένα σινιόν. Έτσι τα προστατεύω από τον ήλιο και τα μαλλιά αποκτούν μια ωραία και βαθιά ενυδάτωση.

Τα καλύτερα beauty tips που έχει πάρει από τον κολλητό και κομμωτή της, Chris McMillan!
Η καλύτερη beauty συμβουλή του είναι πως όσο λιγότερο ανακατεύεσαι με τα μαλλιά σου τόσο το καλύτερο! Less is more! Μην τα αγγίζεις, μην τα λούζεις κάθε μέρα και άφησέ τα ως έχουν! Με τον τρόπο αυτό αποθηκεύεις ενέργεια από τα μαλλιά σου για όλες εκείνες τις φορές που θα πρέπει να δουλέψεις κάτω από σκληρά φώτα, να κάνεις καθημερινό πιστολάκι κι ένα σωρό άλλα που τα καταστρέφουν!

Και τώρα σας σταθώ στο κομμάτι πιστολάκι σε ιδρωμένα μαλλιά. Ξέρω πως σου φαίνεται κάπως, αλλά πες αλήθεια, δεν το έχεις κάνει στα κρυφά ούτε μια φορά; Έλα πες! ‘Η απάντησε στο poll παρακάτω (προσοχή! Με κάθε ειλικρίνια! Εξάλλου είναι ανώνυμο!).

BONUS INFO: Γράφτηκες γυμναστήριο; Κάνε κλικ εδώ και δες μερικά πολύ stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις!

Read More

And More