Great Gatsby good hair days από τη ghd και το Yes I Do!

Ω, αν ήσουν θα τρελαινόσουν! Μουσική, λάμψη, μαγική ατμόσφαιρα, εντυπωσιακά νυφικά… και αξέχαστα μαλλιά! Για άλλη μια χρονιά, το Yes I Do Catwalk by ghd, το bridal show που έγινε θεσμός, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σε ένα γεμάτο θέατρο, με ανεβασμένη χορευτική διάθεση, μουσική και glamour, ταξιδέψαμε στην εποχή των 20’s με ένα show που θα ζήλευε και ο μυθιστορηματικός Great Gatsby! 60 celebrities ντύθηκαν νύφες και γαμπροί με δημιουργίες 13 κορυφαίων σχεδιαστών και διεθνών οίκων και περπάτησαν στο #yesidocatwalkbyghd. Ένα σκηνικό που θύμιζε πάρτι με acts, aerial shows, θεατρικές χορογραφίες που μας μάγεψαν και γέμισαν το βλέμμα μας με λάμψη.

Πρωταγωνιστές φυσικά οι celebrities, τα εντυπωσιακά νυφικά που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα κορίτσι (εντάξει, κυκλοφορούν κάποιες εξαιρέσεις ανάμεσά μας) και φυσικά τα εντυπωσιακά hairstyles που σαγηνεύουν κάθε γυναίκα (χωρίς εξαιρέσεις αυτή τη φορά!).

Φέτος την επιμέλεια των hairstyles είχε η καλλιτεχνική ομάδα της Wella Hellas, με την υποστήριξη των συνεργατών Panourgias Coiffures και Mali Mali expressions, χρησιμοποιώντας εργαλεία styling ghd (aka good hair day) και προϊόντα System Professional. Καταλαβαίνεις. Ο παράδεισός σου!

Τα χτενίσματα είχαν έναν vintage αέρα, όπως αναμενόταν, με κυρίαρχα χτενίσματα τη βαγκ, τα ανέμελα κύματα και εντυπωσιακούς vintage κότσους συνοδευόμενα συχνά από κάποιο λαμπερό headpiece.

Ζήλεψες; Σου έχω το βασικότερο μυστικό όλων. Τρυπώνω backstage και σου αποκαλύπτω πώς θα αποκτήσεις κι εσύ το glam μιας βαγκ, τη γοητεία ενός vintage χτενίσματος, το sexiness ενός περιποιημένου κεφαλιού…

Αυτό που χρειάζεσαι είναι την “έξυπνη” πρέσα μαλλιών ghd platinum+. Αυτή ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παρασκηνίου, με την οποία οι κομμωτές δημιούργησαν υπέροχους κυματισμούς με ένα πέρασμα. Και την οποία φυσικά μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ, με νυφικό ή όχι 😉

Η platinum+ ισιώνει ή δημιουργεί κύματα με ένα πέρασμα, χαρίζει 70% πιο δυνατά μαλλιά*, προσφέρει 20% περισσότερη λάμψη** και 2x προστασία* του χρώματος των βαμμένων μαλλιών.

Για πρώτη φορά σε backstage είδαμε και 2 νέα εργαλεία styling, το ghd Oracle, ένα πολυχρηστικό εργαλείο που δημιουργεί οποιοδήποτε τύπο μπούκλας, και το σεσουάρ ghd Helios, διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις που λάτρεψαν οι celebrities, για απόλυτο έλεγχο στο styling και 30% περισσότερη λάμψη στα μαλλιά.

Τα hair looks δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν χωρίς τα προϊόντα styling System Professional, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που συνδυάζει styling και περιποίηση. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιήθηκαν το dry shampoo Instant Reset για την προετοιμασία των μαλλιών, το spray διαμόρφωσης 60’’ Chrono Control, το dry conditioner Instant Energy και το balm Perfect Ends για μεταξένια απαλότητα και λείανση στις άκρες των μαλλιών.

Bonus tip!
Το bridal look ολοκλήρωσε η OPI, το Νο 1 brand που επιλέγουν οι επαγγελματίες περιποίησης άκρων παγκοσμίως, σε συνεργασία με το nail bar Nailed It που επιμελήθηκε όλα τα νυφικά manicures και έδωσε τις απαραίτητες πινελιές χρώματος στις celebrities. Τα nail looks δημιουργήθηκαν με έμπνευση από την ξεχωριστή ταυτότητά κάθε σχεδιαστή! Φέτος, η OPI σε συνεργασία με το Make a Wish για κάθε Instagram story ή post που δημοσιεύτηκε την ημέρα του Yes I Do Catwalk by ghd και προέβαλε μανικιούρ OPI, θα διαθέσει ως υποστήριξη του σκοπού 10€***

Η βραδιά φυσικά ολοκληρώθηκε όπως αρμόζει σε κάθε βραδιά που πρέπει να μείνει αξέχαστη. Με άφθονη σαμπάνια, μουσική και πολύ θετική διάθεση. Με ένα πάρτι όπου καλεσμένοι, celebrities και συντελεστές του show έγιναν μια παρέα δημιουργώντας κινηματογραφική ατμόσφαιρα με εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας και ενέργεια που θα κουβαλάμε για καιρό!

 

ALL YOU NEED…
ghd
Website: https://www.ghdhair.com/gr

Facebook: ghdGreece
Instagram: ghdhair

 

System Professional
Website: https://www.systemprofessional.com/el-GR

Facebook: SytemProfessionalGreece
Instagram: systemprofessional

 

OPI
Facebook: OPIGreece
Instagram: opi_greece

* σε σύγκριση με εργαλείο styling που λειτουργεί στους 230°C **σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχουν υποστεί styling ***ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Read More

And More