H Rihanna με νέο look… ξανά; Κάνε κλικ εδώ για να την δεις!

Είναι η Rihanna και έχει αλλάξει τόσα looks σχεδόν όσα και τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει. Άλλα μας αρέσουν, άλλα μας κάνουν να σηκώνουμε με δισταγμό το φρύδι κι άλλα τα θεωρούμε α-παί-σι-α! Ένα είναι σίγουρο: η Rihanna δεν θυμίζει τίποτα το γλυκό και για πολλούς χλιαρό κοριτσάκι με τα καστανά μαλλιά, όπως ήταν δήλαδή στα πρώτα της βήματα.

Κι ενώ μετά το φλογερό κόκκινο που τόλμησε ένα χρόνο περίπου πριν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, η Rihanna μας διέψευσε, ξύρισε τα μισά μαλλιά της, μετά έβαλε extensions, τα έβγαλε και τώρα κυκλοφορεί με… afro!

Έτσι εμφανίστηκε την Κυριακή το βράδυ στο Los Angeles η Rihanna κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται (και άλλους να εύχονται!) αν φοράει περούκα.
Και για να μην… χάσουμε τον ύπνο μας, ο προσωπικός hair stylist της Rihanna, Ursula Stephen εξήγησε στην Daily Mail ότι πρόκειται για περούκα, συμπληρώνοντας: “Μου αρέσει να χρησιμοποιώ περούκες στην Rihanna. Είναι πιο εύκολο να κάνεις μπούκλες χωρίς να καταστρέφεις την ποιότητα της φυσικής τρίχας”.
Για το συγκεκριμένο look ο hair stylist είπε τα εξής: “Για μια ακόμη φορά η Rihanna ήθελε απλώς να κάνει fashion statement με τα μαλλιά της. Είδα αυτή την περούκα και της λέω θα την κουρέψουμε για να την φορέσεις. Δεν με άφησε να αγγίξω τρίχα από την περούκα! Απλώς την πήρε και την φόρεσε!”.
Κι ένα ακόμη info που αποκάλυψε ο ίδιος (δεν θα σου χρειαστεί ποτέ, απλώς το αναφέρω για την είδηση!): η Rihanna έχει περούκες που κοστίζουν από 400 έως 1.500 δολάρια.
Αν το δικό σου budget δεν σου το επιτρέπει αλλά θέλεις να αντιγράψεις αυτό το look (στην βελτιωμένη εκδοχή του όπως το είδαμε τον Χειμώνα στον Dior αλλά χωρίς την πλεξίδα) κάνε κλικ εδώ και δες πώς γίνεται το πραγματικό afro look!

Read More

And More