Hair layering! Το κούρεμα που θα δώσει sexy κίνηση στα μαλλιά σου!

Έχεις βαρεθεί να μην έχουν καμία κίνηση τα μαλλιά σου; Αυτό το χτένισμα θα τα αλλάξει όλα! Πρόκειται για το Layering trend που φέτος επέστρεψε και στις πασαρέλες αλλά και στα… κεφάλια των πιο διάσημων κοριτσιών. Τι είναι; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα έντονο φιλάρισμα με βαριά φράντζα που πέφτει στο πρόσωπο.

Όμως, προσοχή! Αυτό το χτένισμα ταιριάζει κυρίως σε κορίτσια με σπαστά μαλλιά. Αν έχεις ίσια θα πρέπει να δουλεύεις αρκετά με πρέσες και προϊόντα styling. Σε αυτή την περίπτωση, προτίμησε το ενιαίο και αυστηρό μήκος.

Παρακάτω σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας layers στα μαλλιά. Πάρε έμπνευση προτού κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και, γιατί όχι, κράτησε το link για να το δείξεις στον κομμωτή σου και να συζητήσετε μαζί το επόμενο επιτυχημένο κούρεμά σου!

Το κούρεμα που είδαμε στο ανοιξιάτικο show του οίκου Dries Van Noten ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα της Anne Hathaway αφού της έδωσε στιλ. Αν έχεις πάρει την τολμηρή απόφαση να κουρέψεις τα μαλλιά σου τόσο κοντά ή αν έχεις ήδη κοντά μαλλιά και θέλεις να φρεσκάρεις το στιλ τους, αυτή είναι η πηγή έμπνευσής σου. Και φορμάρεται πανεύκολα με λίγο κερί φορμαρίσματος και δουλεύοντας με τα δάχτυλά σου τις τούφες προς τα κάτω.

Στον Felipe Oliveira είδαμε την πιο light εκδοχή του layering που έγινε στις άκρες των μαλλιών. Το ίδιο look έχει και η Jennifer Aniston στα μαλλιά της, η star με τα πιο πολυπόθητα μαλλιά του πλανήτη!

Στον Tes Giberson το layering στα μαλλιά ξεκινούσε από την φράντζα. Μια αρκετά βαριά και μακριά φράντζα που καλύπτει σχεδόν τα μάτια. Και πρόκειται για ένα haircut που έχει υιοθετήσει χρόνια τώρα και η Sienna Miller.

Read More

And More