Η Jennifer Aniston αναπολεί τα εμβληματικά της hairstyles και το Instagram τρελαίνεται

Η Jennifer Aniston είναι η star που κατάφερε να ρίξει το Instagram τη μέρα που έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Έκτοτε αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή καταφέρνει να γίνεται θέμα συζήτησης και να συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια κάθε φορά που αποφασίζει να ποστάρει. Και τώρα έρχεται με μία ακόμη ανάρτηση που έχει τρελάνει τους fans αφού αποφάσισε ν’ αναπολήσει τα hairstyles που έχει υιοθετήσει στο παρελθόν. Ποια δεν θυμάται άλλωστε το διάσημο και εμβληματικό “The Rachel” κούρεμα. Πιθανότατα είναι η μοναδική star που έχει πετύχει κάτι τέτοιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

H ίδια άλλωστε έχει μιλήσει αρκετές φορές για την εμμονή που έχει με τα μαλλιά της. Τα περιποιείται, τα προσέχει ενώ μέχρι τα βαθιά της γεράματα θα τα βάφει, μιας και δεν αντέχει να βλέπει ούτε μια γκρίζα τρίχα. 

Είμαι σίγουρη πως βλέποντας τις φωτογραφίες της θα θυμηθείς πόσες φορές προσπάθησες να αντιγράψεις το χρώμα ή τη γραμμή των μαλλιών της. Με υπέροχες ασυμμετρίες, πλεξούδες και jokey,  classic updo, curtain bangs, 80’s, αλογοουρά με αφέλειες, καστανό bob αλλά και το διάσημο “The Rachel”, η Jennifer ζητά από τους followers να επιλέξουν το αγαπημένο τους. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More