Η Monica Bellucci έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της ever

Η Monica Bellucci είναι η απόλυτα, θηλυκή, Μεσογειακή φιγούρα. Εκείνη που θύμιζε, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στον κινηματογράφο, τις εμβληματικές ηθοποιούς της Cinetitta. Με πρώτη και καλύτερη τη Sofia Loren αλλά και την Gina Lollobrigida. Οι εκπληκτικές της καμπύλες και τα μακριά, σκούρα μαλλιά της στάθηκαν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια θαυμάστριες στον κόσμο και τα ονειρεύτηκαν άλλοι τόσοι άνδρες. 

Η Belluci, στα 57 της χρόνια παραμένει γοητευτική και αληθινά όμορφη. Όσο αφορά στο beauty look της παραμένει σταθερή με μία διαφορά: Πριν από δύο περίπου χρόνια ακολούθησε τη μεγαλύτερη τάση ever κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα κοντό bob. Δεν το ανανέωσε. Απλά τα άφησε να μακρύνουν και πάλι. Και τώρα έρχεται με μία ακόμη αλλαγή, αυτή τη φορά μεγαλύτερη και σωστή έκπληξη. Η Monica είναι ξανθιά και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι fans έχουν μείνει άφωνοι. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

H ίδια σχολίασε απλά πως η πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The girl in the fountain » με σκηνοθέτη το  Antongiulio Panizzi θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Torino στις 30 Νοεμβρίου. Δεν μένει παρά να την δούμε στο κόκκινο χαλί για να ανακαλύψουμε αν τόλμησε ή απλά πρόκειται για περούκα. 

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More