Η Zendaya με νέο χρώμα στα μαλλιά είναι το hairinspo της ημέρας

Η Zendaya έχει εξελιχθεί στο απόλυτο beauty icon και η αλήθεια είναι πως περιμένουμε κάθε φορά την επόμενη εμφάνιση της γιατί είναι σίγουρο πως θα είναι μια μεγάλη έκπληξη. Τα make up looks της είναι ασύλληπτα και τα χτενίσματα εμπνευσμένα, εξεζητημένα και κάθε άλλο παρά βαρετά. Τολμά και πειραματίζεται με τις τάσεις και το αποτέλεσμα είναι πάντα απίθανο. 

Την έχουμε δει με υπέροχα updos, glass εφέ, 70’s curly αλλά και με τις αγαπημένες της πολύ μακριές box braids. Όσο αφορά στο χρώμα, τις τελευταίες σεζόν παραμένει πιστή στο φυσικό, σκούρο καστανό αν και έχει υιοθετήσει και υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις. Σε μία από τις οποίες μόλις επέστρεψε. Το αποκάλυψε η ίδια στα stories της σχολιάζοντας “ήταν ώρα για μια αλλαγή”. 

Πρόκειται για έναν κόκκινο μεν τόνο αλλά εξαιρετικά απαλό που περιέχει μια καστανή απόχρωση. Τα μαλλιά της φτάνουν στο ύψος των ώμων και η χωρίστρα στη μέση. Απ’ ότι μπορεί να διακρίνει κανείς η ρίζα παραμένει φυσική. Για άλλη μια φορά η Zendaya είναι είδωλο και παραμένει η αγαπημένη μου όποιο χρώμα κι αν υιοθετήσει. 

Read More

And More