Η Α. Ηλιάδη έγινε μελαχρινή! Έχουμε όλα τα info από τον Δ. Σταματίου!

Πριν λίγο καιρό η Αγγελική Ηλιάδη έκοψε τα μαλλιά της καρέ (για λεπτομέρειες δες εδώ). Και απ’ ότι φαίνεται δεν φοβάται τις αλλαγές γιατί τις προηγούμενες μέρες έκανε ακόμη μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Και όταν λέμε μεγάλη εννοούμε πως έγινε από ξανθιά καστανή! Αχά!

Ο Δημήτρης Σταματίου, προσωπικός της make up artist και hair stylist (με τον οποίο έχουμε κάνει κάποια φανταστικά video tutorials εδώ στο TLIFE) μας έδωσε όλα τα backstage info. A! Και κάποιες photos για να δεις και μόνη σου την αλλαγή!

/

“Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμασταν με την Αγγελική να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της. Και η αλήθεια είναι ότι είχαμε βρει ποια θα είναι αυτή και είχαμε καταλήξει εδώ και αρκετό καιρό. Την Παρασκευή ενώ συζητούσαμε αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα μαλλιά εκείνη την στιγμή! Γενικά, με την Αγγελική δεν προγραμματίζουμε ποτέ και αυτό είναι η επιτυχία!”.

Όσον αφορά το νέο χρώμα μαλλιών της Αγγελικής, ο Δημήτρης Σταματίου μας είπε τα εξής: “Το νέο της χρώμα είναι τέσσερις τόνους πιο σκούρο σε σαντρέ απόχρωση ώστε να μην κοκκινίζει. Γενικά, ήταν μια αλλαγή που άρεσε πολύ στην Αγγελική η οποία όταν το είδε πλέον φτιαγμένο μου είπε ότι είναι η ωραιότερη αλλαγή που έχει κάνει!”.

Αλήθεια, εσένα πώς σου φαίνεται το νέο της look; Την προτιμάς με αυτά ή τα προηγούμενα μαλλιά;

Read More

And More