Η Ciara κάνει ξανά τις πλεξίδες τεράστια τάση! Δες το τελευταίο της look!

Μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η Ciara έκανε όχι περισσότερες από τρεις πλεξίδες και κατάφερε να γίνει το νέο μας ένα και μοναδικό hair icon 😉

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η Ciara αφέθηκε στα χέρια του hair stylist Cezar Ramirez ο οποίος έκανε για εκείνη αυτή την διπλή πλεξίδα στεφάνι για την οποία μιλούσε οοοοοοολος ο beauty κόσμος (τσέκαρε το νέο και το how to εδώ)!

Εν τω μεταξύ, το Σουκού ανέβασε μια photo της που την έδειχνε με μια σφιχτή πλεξίδα ψαροκόκκαλο (αλήθεια, πόσο καιρό είχαμε να δούμε μια πλεξίδα ψαροκόκκαλο;)…

Και η σεζόν- αφιέρωμα στην πλεξίδα τελείωσε με τον πιο τέλειο τρόπο: η Ciara παρακολούθησε το show του οίκου Givenchy με μια διαφορετική πλεξίδα ψαροκόκκαλο, πιο χαλαρή αυτή τη φορά που έβγαινε μέσα από τα υπόλοιπα μαλλιά της τα οποία ήταν αφημένα κάτω και χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς.

Πόσο διαβασμένη είσαι σε θέματα ομορφιάς; Αν η απάντηση είναι πολύ τότε θα θυμάσαι σε ποια διάσημη είχαμε πρωτοδεί αυτό το χτένισμα. Αν όχι κάνε κλικ εδώ και δες την απάντηση!

Κι εν τω μεταξύ, μιας και φαίνεται πως η πλεξίδα ψαροκόκκαλο επιστέφει κάνε κλικ εδώ και μάθε να την κάνεις βήμα- βήμα.

Read More

And More