Η κόρη της Kourtney Kardashian έβαψε τα μαλλιά της στην πιο cool απόχρωση ever

Για τις αδερφές Kardashian-Jenner δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά. Είναι ίσως η πιο διάσημη οικογένεια στον κόσμο κι εκείνη που απασχολεί τα social media σχεδόν καθημερινά τόσο με τις εμφανίσεις όσο και με τα σκάνδαλα ή τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. 

Τα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται επίσης σε πρώτο πλάνο αφού τόσο η Kim όσο και οι Khloe, Kylie και Kourtney φροντίζουν να αποκαλύπτουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα ή τις διακοπές τους. Οι γιορτές δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Γιόρτασαν τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά με την πολυτέλεια που τις διακρίνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Η Kourtney πέρασε τις φετινές γιορτές με τον αγαπημένο της Travis Barker, το γιο του Landon και τα παιδιά της. Κι εκείνο που πρόσεξαν οι followers ήταν το εντυπωσιακό χρώμα στα μακριά μαλλιά της 9χρονης Penelope. Μόλις υιοθέτησε μια έντονη κόκκινη απόχρωση που την κάνει να μοιάζει με pop star και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Penelope θα συνεχίσει την παράδοση της οικογένειας ως influencer και beauty icon. 

Read More

And More