Η κόρη της Salma Hayek μακραίνει τα μαλλιά της για να κάνει κάτι πολύ τρυφερό!

Τα περισσότερα κορίτσια/-άκια που ξέρω εκεί έξω έχουν το σύνδρομο της Ραπουνζέλ. Ειδικά εκείνες οι μικρούλες λατρεύουν τα μακριά μαλλιά και έχω δει να πλαντάζουν στο κλάμα όταν ο κομμωτής πάει να τους πάρει λίγο από την ψαλίδα. Δεν τα αδικώ! Σε αυτή την ηλικία ήμουν ένα τέτοιο κορίτσι που έβλεπε ψαλίδι και ούρλιαζε.

Και έχοντας αυτό κατά νου, αυτή η beauty είδηση μου έκανε διπλά καλή εντύπωση! Γιατί αυτό το κορίτσι μακραίνει τα μαλλιά του όχι για να κάνει περίτεχνες πλεξίδες αλλά για να τα κόψει και να τα δωρίσει ώστε να γίνουν περούκα κι έτσι να δώσει χαρά σε ένα παιδάκι που πάσχει από καρκίνο.

Και είναι η κόρη της Salma Hayek, Valentina. Και είναι και η ίδια η Salma Hayek που ανέβασε αυτή τη photo για να μοιραστεί το info μαζί μας (την φαντάζομαι να φουσκώνει από υπερηφάνια!).

My daughter valentina is growing her beautiful mane so she can cut it and donate it to make a wig for children with cancer. Now that is the spirit of christmas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις


Η πρώτη μου σκέψη βλέποντας αυτό: αν μπορεί ένα μικρό κορίτσι, μπορείς κι εσύ! Και θα ήταν υπέροχο να σκορπίσεις στο σύμπαν καλή ενέργεια συμμετέχοντας στην δωρεά μαλλιών που (συν)διοργανώνει το Pantene Pro-V! Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More