Η Nicole Richie άλλαξε ξανά τα μαλλιά της!

It’s official! Η Nicole Richie αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της με την ίδια συχνότητα που εμείς οι υπόλοιπες αλλάζουμε σεντόνια στο κρεβάτι μας!

Πριν περίπου ένα μήνα η πρώην μοβ-μαλλούσα (αν στέκει ως beauty όρος) έβαψε τα μαλλιά της μπλε όπως σου είχαμε πει κι εδώ. Και τότε είχαμε κάνει αυτή την πρόβλεψη ότι δεν επρόκειτο να τα κρατήσει περισσότερο από εβδομάδα, όπως και έγινε. Αμέσως μετά, λοιπόν, κυκλοφόρησαν κάτι παπαρατσικές λήψεις της Nicole με μοβ μαλλιά και πάλι. Να, αυτές…

/

Και λίγο μετά, ή αλλιώς λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησαν κάτι άλλες λήψεις που την έδειχναν να έβαψε τα μαλλιά της και πάλι μπλε. Να, αυτές…

/

Η ερώτηση είναι: τι στο καλό συμβαίνει με την Nicole Richie και πηγαίνει από το μοβ στο μπλε και το αντίστροφο; Οι δικές μου πιθανές εκδοχές:
1. Ίσως να πρόκειται για κάποιο spray χρώματος που την βοηθάει να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά ανάλογα με την διάθεσή της! Κάτι σαν αυτά που σου έχουμε δείξει εδώ.
2. Ίσως αυτό το μπλε στα μαλλιά της είναι κάτι σαν τεχνική επεξεργασία που κάνει για να διατηρήσει αυτό το μοβ και απλώς πρέπει να κυκλοφορεί κάποιες μέρες έτσι.
3. Η Nicole Richie έχει βρει το κόλπο ο μπιουτόκοσμος να ασχολείται μαζί της. Γιατί κάθε φορά που το κάνει αυτό γράφονται και μερικές γραμμές για χάρη της!

Τι από τα τρία λες να συμβαίνει; BTW: φυσικά και θα είχαμε poll για το πώς προτιμάς την Nicole Richie, με μοβ ή μπλε μαλλιά!

Read More

And More