Η πλεξούδα της Olivia Palermo είναι το απόλυτο γιορτινό hair inspo

Η Olivia Palermo είναι το αγαπημένο σου it girl και το γνωρίζω μιας και την ακολουθείς πιστά και αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο όσο αφορά στα outfits που υιοθετεί όσο και τα beauty looks. Ειδικά στις επίσημες εμφανίσεις της είναι ένα όνειρο. Κομψή και πάντα λαμπερή ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά χαρίζει πάντα μια δική της, ξεχωριστή πινελιά που τα απογειώνει. 

Το weekend που πέρασε ήταν καλεσμένη στο γάμο των αγαπημένων της φίλων  Simon Huck και Phil Riportella και για μία ακόμη φορά ήταν κομψή και πανέμορφη. Φόρεσε μια απίθανη δημιουργία του οίκου Giambattista Valli που συνδύασε με smoky eye και μια συγκλονιστική πλεξούδα που πρέπει να αποθηκεύσεις αφού θα σου χρειαστεί τις γιορτές που έρχονται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Ο προσωπικός της hairstylist Kenna δημιούργησε μια χαμηλή sleek πλεξούδα ανάμεσα στην οποία πέρασε μια μαύρη κορδέλα αναβαθμίζοντας το χτένισμα με τον πιο κομψό τρόπο. Είναι πανεύκολο να το αντιγράψεις μόνη στο σπίτι. Θα χρειαστείς μια μεταξωτή ή βελούδινη φαρδιά κορδέλα που θα την περνάς ανάμεσα ενώ πλέκεις τα μαλλιά σου. Τόσο απλό. 

Read More

And More