Η σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά που χαρίζει ονειρεμένη όψη και υφή

Τα βαμμένα μαλλιά και η σωστή περιποίηση είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή κάθε γυναίκας. Υπάρχουν τρεις παράμετροι που τα επηρεάζουν και θα στις αποκαλύψω ευθύς αμέσως:

Νερό: Διεισδύει πιο εύκολα στα βαμμένα μαλλιά, οδηγώντας σε διάσπαση των πρωτεϊνών και ξεθώριασμα του χρώματος.

Ήλιος: Οι ακτίνες UV αλλοιώνουν τις φυσικές χρωστικές ουσίες, ενώ ταυτόχρονα επιφέρουν απώλεια των λιπιδίων, προκαλώντας θαμπάδα και αποδυνάμωση.

Styling:  Το χτένισμα και το βούρτσισμα, καταστρέφει την πρωτεϊνική δομή των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου, προκαλώντας σπάσιμο, θαμπάδα και φριζάρισμα.

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω να μοιραστώ μια νέα σειρά περιποίησης που θα λατρέψεις. Πρόκειται για την Kerastase Chroma Absolu που προσφέρει εξατομικευμένη όξινη δράση που επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, δημιουργώντας μια υγιή βάση για όμορφο, μακράς διάρκειας χρώμα.  

Η Chroma Absolu σου δίνει τη δυνατότητα να βιώσεις ξανά και ξανά το συναρπαστικό αυτό συναίσθημα, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα των μαλλιών σου –κάτι που κάνει επίσης το χρώμα να διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιώντας έναν στρατηγικό συνδυασμό ισχυρών οξέων γνωστών για τις επουλωτικές τους ιδιότητες, οι συνθέσεις Chroma Absolu διεισδύουν μέχρι τον πυρήνα της τρίχας, δρώντας από μέσα προς τα έξω, για να διατηρήσουν το χρώμα και να αφήσουν τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα, με έντονη λάμψη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerastase (@kerastase_official)

Αντλώντας έμπνευση από τα πλέον αποτελεσματικά συστατικά στην αγορά της περιποίησης της επιδερμίδας, ανακάλυψαν ότι η απάντηση ήταν μια τριπλέτα οξέων και ένα αρχαίο βότανο. Το Centella Asiatica είναι ένα φαρμακευτικό βότανο με καταγωγή από την κεντρική Ασία. Είναι γνωστό ότι το εκχύλισμα αυτού του παραδοσιακού αναγεννητικού φυτού έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες – ευεργετικές για τα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί από τις υπηρεσίες βαφής. Αμινοξέα που έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην τρίχα και να ενισχύουν τη δομή της λειτουργώντας σαν δομικό στοιχείο και έτσι, ενδυναμώνουν τα
αδύναμα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Και Γαλακτικό Οξύ γνωστό για τις ήπιες απολεπιστικές του ιδιότητες και την ικανότητά
του να αναδομεί την τρίχα. Επίσης, «παγιδεύει» τα μέταλλα που προκαλούν θαμπάδα κάνοντας τα μαλλιά να χάσουν τη λάμψη τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerastase (@kerastase_official)

Η σειρά αποτελείται από: Ενυδατικό σαμπουάν προστασίας για ευαισθητοποιημένα ή ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά με λεπρή έως μέτρια τρίχα Bain Riche Chroma Respect με Αμινοξύ και Centelica Asiatica. Θρεπτικό σαμπουάν προστασίας Bain Riche Chroma Respect. Επανορθωτικό conditioner για μείωση του πορώδους Fondant Cica Chroma. Μάσκα βαθιάς αναζωογόνησης για μείωση του πορώδους Masque Chroma Filler. Προϊόν αναδόμησης για έντονη λάμψη κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών Soin Acide Chroma Gloss. Μάσκα εξουδετέρωσης των κόκκινων υποτόνων για σκούρα καστανά μαλλιά Masque Vert Chroma Neutrlisant. Και αντιοξειδωτικός θερμοπροστατευτικός ορός κατά του φριζαρίσματος Serum Chroma Thermique. 

 

 

Read More

And More