Ήξερες ότι το λούσιμο καταστρέφει τα μαλλιά μας; Η ειδικός του Pantene Pro-V απαντά!

Είχες φανταστεί ποτέ ότι το πιο απλό πράγμα που κάνουμε στα μαλλιά μας, δηλαδή το να τα λούζουμε μπορεί να τους προκαλέσει φθορά; Αν σε αυτό συμπεριλάβεις το καθημερινό styling, τον ζεστό αέρα από το πιστολάκι αλλά και το άγχος σου, τότε το αποτέλεσμα είναι μαλλιά θαμπά και ταλαιπωρημένα. ΑΛΛΑ μέσα σε όλες αυτές τις δυσάρεστες διαπιστώσεις σου έχω και ένα εκπληκτικό νέο που θα σε κάνει να ξεφυσήξεις από ανακούφιση: το Pantene Pro-V φέρνει την επανάσταση και σου εξασφαλίζει τα πιο υγιή, λαμπερά και υπέροχα μαλλιά που είχες ποτέ!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…
Το νερό περιέχει μέταλλα και κυρίως χαλκό, ο οποίος προκαλεί οξείδωση στα μαλλιά μας. Και για να καταλάβεις πόσο βλαβερές μπορεί να είναι οι συνέπειες της οξείδωσης, λάβε υπόψη σου ότι οξείδωση είναι η ίδια διαδικασία που συμβαίνει στα μήλα όταν τα κόβουμε και μαυρίζει η επιφάνειά τους. Σκέψου το: στις καλοκαιρινές σου διακοπές τα μαλλιά σου δεν αλλάζουν υφή; Δεν γίνονται πιο λιπαρά ή φριζάρουν πιο εύκολα; Αυτό συμβαίνει γιατί αλλάζει το νερό με το οποίο τα λούζεις συνήθως, δεδομένου ότι βρίσκεσαι αλλού.

Το Pantene Pro- V φέρνει την επανάσταση!
Το Pantene Pro-V είναι γνωστό για τα τεράστια άλματα που κάνει στον τομέα περιποίησης των μαλλιών, όπως το πρώτο στην ιστορία προϊόν 2-σε-1 και τα πρώτα σαμπουάν με μαλακτικές ιδιότητες. Σήμερα ακολουθεί την παράδοση κάνοντας επανάσταση σε αυτή την κατηγορία προϊόντων που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο λουσίματος των μαλλιών μας για πάντα, εξασφαλίζοντας ομορφότερα παρά ποτέ μαλλιά.
Έχοντας διενεργήσει αυστηρούς κλινικούς ελέγχους κατά τους οποίους μια ομάδα 11 κλινικών ειδικών ανέλυσαν τις επιπτώσεις 8.000 λουσιμάτων σε 1.200 δείγματα τριχών από 450 γυναίκες σε εννέα χώρες, το Pantene Pro-V είναι το πρώτο παγκόσμια προϊόν περιποίησης μαλλιών που θα αλλάξει τη σύνθεση όλων των σαμπουάν στις σειρές προϊόντων του, για να συμπεριλάβει την τεχνολογία Antioxidant Damage Blocker (τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών), η οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι εμποδίζει την οξειδωτική φθορά και προστατεύει τις ζωτικές πρωτεΐνες των μαλλιών σας, ώστε να γίνονται ορατά πιο υγιή και πιο όμορφα, με κάθε λούσιμο.

Λύση νέας γενιάς: τεχνολογία Antioxidant Damage Blocker Edds
Αυτή η επαναστατική ανακάλυψη επέφερε τις τελευταίες αλλαγές στη συνεχή προσπάθεια των επιστημόνων του Pantene Pro-V να εξαλείψουν τις μέρες που τα μαλλιά δεν στρώνουν καλά, μια για πάντα. Χρησιμοποιώντας κβαντική φυσική, ανέπτυξαν την τεχνολογία Antioxidant Damage Blocker (τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών), η οποία περιέχει EDDS – έναν έξυπνο «μαγνήτη μετάλλων» που εστιάζει ενεργά στον υπερβολικό χαλκό στα μαλλιά, τον αιχμαλωτίζει και βοηθά στην εξουδετέρωσή του, ώστε να αποτρέπεται εξ αρχής η πρόκληση φθοράς.

Το πλήρες πακέτο: το καλύτερο από ποτέ σύστημα σαμπουάν & conditioner

Εκτός από την αντιμετώπιση της οξειδωτικής φθοράς με τη χρήση των σαμπουάν, οι ειδικοί του Pantene Pro-V ανέπτυξαν μία σειρά conditioner με σύστημα προστασίας της κερατίνης που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις άμυνες των μαλλιών έναντι της φθοράς από το styling. Αυτή η τεχνολογία εστιάζει σε εξασθενημένες περιοχές και σχηματίζει μια λεπτή προστατευτική στρώση κατά μήκος κάθε ίνας από τη ρίζα μέχρι την άκρη, βοηθώντας στην αποτροπή της απώλειας πρωτεΐνης, ώστε να μπορείς να παραδοθείς χωρίς τύψεις σε όσο styling θέλεις. Έχει αποδειχθεί ότι, όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά, τα τελευταία συστήματα σαμπουάν και conditioner του Pantene Pro-V χαρίζουν πιο δυνατά, ορατά πιο υγιή, πιο όμορφα μαλλιά με κάθε λούσιμο.
Με το νέο Pantene Pro-V, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου!

Η συνέντευξη με την επιστημονική σύμβουλο του Pantene Pro-V, Jeni Thomas
Όλα αυτά τα επαναστατικά νέα που σου μεταφέρω εδώ τα έμαθα από πρώτο χέρι και κάτω από τις πιο τέλειες συνθήκες: ένα ταξίδι στη Ρώμη (έλα μην ζηλεύεις! Όπως σου είχα πει κι εδώ, δουλεύω για ΄σένα!). Εκεί γνώρισα από κοντά- πήρα συνέντευξη από την Jeni Thomas, επιστημονική σύμβουλο του Pantene Pro-V. Δες τι μου είπε στο παρακάτω βίντεο… To Rome with love!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164