Καλεσμένη σε γάμο: 3 hairstyles που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου και δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είσαι καλεσμένη σε γάμο αν όχι σε γάμους. Και όσον αφορά στο outfit το έχεις ήδη αποφασίσει. Το μακιγιάζ είναι piece of cake κι εκείνο που σε απασχολεί είναι το χτένισμα. Κι εγώ σου προτείνω να μην κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Έχω να σου προτείνω τρία τέλεια hairtyles που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου, μέσα σε μερικά λεπτά και πανεύκολα. Και πίστεψε με, όλοι θα πιστέψουν ότι πρόκειται για αποτέλεσμα του expert. 

Πλεξούδα με αξεσουάρ: Όσο πιο χαλαρή τόσο το καλύτερο. Το μυστικό άλλωστε κρύβεται στα μικρά λουλούδια που την αναβαθμίζουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις καρφίτσες ή pins. Ότι υπάρχει στο νεσεσέρ σου. 

Bun: Υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό, κομψό και safe; Όχι βέβαια. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σε μια ψηλή και σφιχτή αλογοουρά. Να την πλέξεις, να την στριφογυρίσεις και τέλος να την στερεώσεις στην κορυφή με τσιμπιδάκια. Μην ξεχάσεις να απλώσεις gel ώστε να δείχνει απόλυτα sleek και λαμπερό.   

Αλογοουρά: Η χωρίστρα στη μέση της χαρίζει ένα ξεχωριστό twist. Και οι απαλοί κυματισμοί ένα girlie εφέ. 

Photos Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More