Καλοκαίρι σημαίνει πλεξίδες στα μαλλιά! 5 video tutorial για να μάθεις να τις κάνεις

Οι πλεξίδες στα μαλλιά δεν είναι τάση. Ακριβώς γιατί οι πλεξίδες δεν έρχονται και παρέρχονται αλλά ξέρεις πως θα είναι εκεί για εσένα κάθε καλοκαίρι. Και φέτος, λοιπόν, οι πλεξίδες και το καλοκαίρι πάνε χέρι- χέρι και για τον λόγο αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε video tutorial για να εμπνευστείς και με την αντίστοιχη εξάσκηση να μάθεις να τις κάνεις τέλεια!

Braided ponytail 

Αυτή η πλεξίδα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις την απλή κοτσίδα που έχεις μάθει να κάνεις στα μαλλιά σου. Και μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση να σου φαίνεται περίπλοκη αλλά αρκεί να την δοκιμάσεις δύο- τρεις φορές για να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. 

https://www.youtube.com/watch?v=vCSsXY9gB94&ab_channel=AlexGaboury

French braids

Οι γαλλικές πλεξίδες είναι οι αγαπημένες μας! Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και κάνε δύο γαλλικές από τη μια και από την άλλη μεριά. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα, μάλιστα, είναι να παίξεις με το τελείωμα και είτε να τις αφήσεις να πέφτουν στους ώμους σου είτε να τις ενώσεις σε ένα χαμηλό σινιόν. 

Braided headband

…Ή αλλιώς πώς να δημιουργήσεις ένα μπροστινό, λεπτό στεφανάκι από μια πλεξίδα. Μια τέλεια ιδέα αν δεν ξέρεις πώς να τιθασεύσεις τις φράντζες σου που μακραίνουν!

Half braid- half pony

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα στο ένα ή στο άλλο μπορείς να κινηθείς σε αυτή την τρίτη επιλογή με αυτή την πολύ εντυπωσιακή πλεξίδα!

https://www.youtube.com/watch?v=fI6Cv6Prmk8&t=1s&ab_channel=AlexGaboury

Bohemian braids

Μικροσκοπικές πλεξίδες και ένα πρόχειρο half up θα πλαισιώσουν τέλεια το bohemian στιλ σου! Απλώς πάτησε play!

Read More

And More