Κι όμως! Ένα χτένισμα του Bridgerton (aka της πιο αγαπημένης σειράς του Netflix) είναι εμπνευσμένο από την Beyonce!

Ας συμφωνήσουμε για αρχή ότι το Bridgerton είναι η πιο πετυχημένη- εθιστική σειρά του Netflix τώρα και πως αν δεν την έχεις δει ακόμη, αυτό είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις. Γιατί έχει τέλεια κοστούμια, τέλεια σκηνικά, τέλεια μαλλιά και μια πλοκή από αυτές που έχουμε ανάγκη: παραμυθένια! 

Εκεί, λοιπόν, μεταξύ άλλων θα δεις και την Queen Charlotte η οποία έχει κάθε φορά πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα και τα οποία τραβούν όλη την προσοχή εσκεμμένα καθώς, όπως είπε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar ο hair και makeup designer της σειράς, Marc Pilcher, με αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν την προσήλωση και την αγάπη της βασίλισσας στις κοινωνικές εκδηλώσεις της εποχής αλλά και το πόσο σημαντικές ήταν για την κοινωνία. 

Επίσης, αποκάλυψε και κάτι που δεν μας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό: ένα από τα χτενίσματα της Queen Charlotte είναι εμπνευσμένο από την… Queen Bey και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το afro χτένισμα που θα δεις παρακάτω για το οποίο είπε ότι άντλησε την έμπνευσή του από τον ρόλο της Beyonce στο Austin Powers! Πράγματι, η Beyonce σε εκείνη τη φάση είχε ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό- bigger than life afro χτένισμα!

Και τώρα ξέρουμε ποια σειρά θα δεις απόψε!

 

 

 

Read More

And More