Kim Kardashian: αποκαλύπτει ποια πολύ διάσημη αντέγραψε για τα μαλλιά της!

Εδώ και κάμποσες μέρες σαν να μην υπάρχει άλλο θέμα στον beauty πλανήτη παρά η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Kim Kardashian. Και αυτή που έκανε την Kim πλατινέ είναι η πιο διάσημη colorist τώρα (σιγά μη δεν…)! Λέγεται Lorri Goddard, για να την κάνεις εικόνα στην έχω και σε photo παρακάτω, και να καναδυό hints παύλα tips που έδωσε η ίδια για το ολοκαίνουριο χρώμα της Kim!

/

Γιατί άλλαξε το χρώμα της Kim:
“Το fashion week στο Παρίσι στο οποίο η Kim βρίσκεται τώρα είναι η καλύτερη αφορμή για τολμηρές αλλαγές. Η έμπνευση ήταν το glamour πλατινέ και ξεκινήσαμε με αυτό!”.

Στο πώς κατάφερε να αλλάξει ένα καστανό σε πλατινέ:
“Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις οποιοδήποτε σκούρο χρώμα ξανθό. Χρειάζεται πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια!”.

Η συμβουλή της σε όποια σκέφτεται να κάνει το ίδιο:
“Δοκιμή σε τούφες, δοκιμή σε τούφες και δοκιμή σε τούφες! Μια τόσο μεγάλη αλλαγή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη και προφανώς αλλάζει την κατάσταση της τρίχας αλλά τα μαλλιά μπορούν να παραμείνουν υγιή και δυνατά αν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες. Ο ειδικός πρέπει να βρίσκεται συνεχώς και κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι εκείνης που κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή και να περάσει πρώτα την βαφή σε τυχαίες τούφες ανά τρία λεπτά περίπου, σε διαφορετικά σημεία”.

Τι πρέπει να κάνει η Kim για να διατηρήσει το χρώμα:

“Η Kim αλλά και όποια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή θα πρέπει να φρεσκάρει το χρώμα της κάθε μήνα τουλάχιστον και όχι πιο αργά.
Σου ακούγεται υπερβολή να βάφεις τα μαλλιά σου (όλα τα μαλλιά σου!) κάθε μήνα; Μιλάμε για την Kim, κυρίως, που έχει πάνω από το κεφάλι της 16565 διαφορετικούς experts!

LATEST UPDATE
Εν τω μεταξύ, για κάθε λεπτό που περνάει ένα νέο info φτάνει στ’αυτιά μας για το ολοκαίνουριο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian. Λίγο πριν, λοιπόν, η ίδια η Kim αποκάλυψε ποια πολύ διάσημη ζήλεψε για το χρώμα των μαλλιών της. Και είναι η…

… Madonna! “Είχα πολύ καιρό αποθηκευμένη αυτή την photo της Kim Kardashian στον υπολογιστή μου και περίμενα πολύ καιρό για να το κάνω. Και σε κάποια φάση σκέφτηκα: ποια καλύτερη αφορμή από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι;”.

Επίσης, λίγες ώρες πριν η Kim ανέβασε στο φουμπού της την photo που βλέπεις παραπάνω και έγραψε ότι κάνει ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα της. Μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η photo έχει 76.000 like και άπειρα σχόλια του τύπου ανανέωση χρώματος κιόλας; Θα κάψεις τα μαλλιά σου! Αλλά μην ξεχνάτε πως μιλάμε πάντα για την Kim που έχει πάνω από το κεφάλι της (κυριολεκτικά!) 546545 experts!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η KIM ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ PHOTO

Read More

And More