Κοτσίδες στο πλάι!

Καλοκαίρι θα πει ανεμελιά και χαλαρή διάθεση ακόμη και στις beauty επιλογές μας. Από την άλλη, φυσικά και δεν μπορείς να πας στο γραφείο με τις Havaianas (σκέψου απλώς το έντρομο βλέμμα του αφεντικού σου όταν σε φωνάξει στο γραφείο του!).

Αναζητώντας, λοιπόν, το it χτένισμα που συνδυάζει την χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού με το preppy look που επιβάλλει το γραφείο πέσαμε πάνω στις πιο stylish κοτσίδες. Προσοχή, όμως: όχι πίσω αλλά στο πλάι! Την μόνη ελευθερία που έχεις είναι να επιλέξεις την μεριά. Δεξιά ή αριστερά; It’ s up to you! Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Γεύση από catwalk

Από την bouffant εκδοχή (κρεπαρισμένη κοτσίδα) που είδαμε στην συλλογή Diesel Black Gold, μέχρι την πλέξιδα στο πλάι του Valentino και την κλασική χαμηλή κοτσίδα με την χωρίστρα στη μέση του οίκου Blugirl, οι επιλογές μας είναι πολλές. Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, ο οίκος Lacoste προτείνει να κάνεις μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, να κάνεις δύο μικρές πλεξίδες και να πιάσεις σε ένα χαμηλό ponytail. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επιλογή σου εξαρτάται από τον χρόνο που έχεις στην διάθεσή σου. Είπαμε, αυτό το look είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις την μέρα σου και να τελειώσεις την νύχτα σου!

Ποια διάσημα stylish κορίτσια επιλέγουν κοτσίδα στο πλάι…

Οι stars με την στάση τους, ή καλύτερα με το πιστολάκι τους, επιβεβαιώνουν τον τίτλο αυτού του άρθρου! Οι κοτσίδες στο πλάι είναι το καλοκαιρινό trend που φοράμε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην βόλτα μας. Εξάλλου, είναι κάτι που κάνουν και οι ίδιες. Η Blake Lively, το απόλυτα σύγχρονο fashion icon, εμφανίζεται με μια πιο περίπλοκη εκδοχή του side ponytail σε red carpet event τηη στιγμή που η Eva Mendes απολαμβάνει το γεύμα της σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης πιάνοντας επίσης χαλαρά τα μαλλιά της στο πλάι όπως ακριβώς και η Sarah Jessica Parker ή η Paris Hilton. Τέλος, οι Liz Mc Arlon και Molly Sims εθέασησαν με παρόμοιο look.

Δύο βασικοί κανόνες αν θες να ακολουθήσεις το ίδιο στιλ
1.
Αν έχεις αφέλειες, τοποθέτησέ τις στο πλάι ώστε να ακολουθούν την φορά της κοτσίδας σου.
2. Μην αφήσεις το λαστιχάκι να φαίνεται αλλά κάνε το γνωστό trick: πάρε μια λεπτή τούφα από την κοτσίδα σου και τύλιξέ την περιμετρικά της βάσης της.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο χτένισμα; Θα το υιοθετήσεις στο γραφείο ή στην βραδινή σου βόλτα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ.

Read More

And More