Ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε το χτένισμα της Marion Cotillard στο Met Gala!

Το Met Gala που έγινε την περασμένη εβδομάδα μας έδωσε πολύ τροφή για σχόλια και ακόμη περισσότερη για έμπνευση! Παράδειγμα no 1, παράδειγμα no 2. Και μόλις έφτασε στα αυτιά μου (πιο σωστά θα ήταν να πω στο email μου!) το πώς ο hair stylist των διασημοτήτων και Global Brand Ambassador της Moroccanoil, Robert Vetica, δημιούργησε το χτένισμα της Marion Cotillard.

Πηγή έμπνευσης
Εμπνευσμένο από την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, Blade Runner, το κομψό, μοντέρνο look που δημιούργησε ο Vetica είχε μπροστά τη κοντή φράντζα της Marion ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά ήταν απαλά τραβηγμένα πίσω σε μια χαλαρή, ατημέλητη γαλλική κοτσίδα.

Στο έχω και σε εικόνα!

How to
“Ξεκίνησα στεγνώνοντας απαλά τα μαλλιά της Marion με μία μεγάλη κυλινδρική βούρτσα για να δημιουργήσω φυσικό όγκο. Στη συνέχεια, τράβηξα όλα τα μαλλιά προς τα πίσω δημιουργώντας μια χαλαρή γαλλική κοτσίδα. Έπειτα «πείραξα» την υφή της κοτσίδας με τα δάχτυλά μου και στερέωσα το αποτέλεσμα. Τέλος, ψέκασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα με φυσικό αποτέλεσμα”, είπε ο Robert Vetica.

Το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο το βρίσκεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια είναι ένα από τα αγαπημένα των stars. Όπως επίσης και οποιοδήποτε Morrocanoil προϊόν- αγαπημένο των stars!

Read More

And More