Love it! Ο πιο τέλειος τόπος να αποκτήσεις αφέλειες χωρίς ψαλίδι και χωρίς extensions!

Γι’αυτό το μότο που έχω σε σχέση με όσα μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου κυρίως σου έχω μιλήσει ξανά και ξανά. Και πρόκειται για το γιατί να κάνεις βαρετά μαλλιά όταν μπορείς να κάνεις αυτά τα μαλλιά μότο! Και ευτυχώς, έχουμε πάντα εκείνους τους ταλαντούχους beauty experts να μας εμπνέουν!

Εν προκειμένω τον Δημήτρη Σταματίου που δημιούργησε αφέλειες χωρίς ψαλίδι και χωρίς extensions για τα Madwalk!

/

Το συγκεκριμένο χτένισμα το έκανε στην ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Αντωνά η οποία ήταν στο stage μαζί με την Shaya και την Courtney. Αυτό που έκανε ουσιαστικά ο Δημήτρης Σταματίου ήταν να πιάσει μια πολύ σφιχτή και sleek κοτσίδα και να την στριφογυρίσει περιμετρικά της βάσης φέρνοντας την άκρη της μπροστά ώστε να δημιουργηθεί αυτό το εφέ των αφελειών. Το λατρέψαμε!

Bonus info 1: ο Δημήτρης Σταματίου πολύ πρόσφατα μας έδειξε τρεις stylish τρόπου να αναβαθμίσουμε την κοτσίδα μας κρύβοντας ακόμη κι έναν τεράστιο κρίκο μέσα στα μαλλιά μας. Δες εδώ!

Bonus info 2: σε περίπτωση που δεν το γνώριζες υπάρχουν οι κουμπωτές αφέλειες. Και με ένα κλικ παρακάτω στην κάθε photo σου λέμε πώς να τις βάλεις, πού θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν!

Read More

And More