Μαλλιά: Ruffle waves ονομάζεται το νέο trend της σεζόν και είναι ρομαντικό και ανεπιτήδευτο

Το bob είναι το μεγαλύτερο hair trend των τελευταίων χρόνων, όσο αφορά στο μήκος των μαλλιών. Και ακολουθούν το lob που είναι η μακριά του εκδοχή αλλά και τα πιο εξεζητημένα mullet, bixie και shag. Και τώρα, στις αρχές της νέας σεζόν έρχεται μια νέα τάση που θα κάνει εσένα που παρέμεινες πιστή στα μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά εξαιρετικά χαρούμενη αφού είναι και πάλι στο προσκήνιο με μούσα τη Gigi Hadid. 

Οι hairstylists δεν μένουν στο μήκος μόνο αλλά και στο πιο ανεπιτήδευτο, χαλαρό και θηλυκό ταυτόχρονα hairstyle. Ονομάζεται “ruffle waves” και πρόκειται για φυσικούς κυματισμούς στα σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Θυμίζει τις εμβληματικές φιγούρες του Botticelli και στο TikTok κάνει ήδη θραύση. Παράλληλα οι experts έχουν αποκαλύψει ήδη μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram πως θα πετύχεις το look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Smith (@tomsmithhd)

Αν ανήκεις λοιπόν στις τυχερές με τα πλούσια, μακριά μαλλιά και τις φυσικές μπούκλες ή κυματισμούς μπορείς να υιοθετήσεις ένα από τα χτενίσματα που προτείνου οι hairstylists. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να τα μαζεύεις σε κότσο, αλογοουρά ή πλεξούδα. Ήρθε η ώρα να τα αφήσεις ελεύθερα και να τα αναδείξεις με τον ωραιότερο τρόπο. Στη συνέχεια θα δεις τα πιο εντυπωσιακά looks ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στον τύπο σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniella Halfon (@daniellahalfon)

Πολύ μακριά και φυσικά: Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα κρατάς πλούσια ενυδατωμένα και υγιή. Μπορείς να απλώsεις μικρή ποσότητα ελαίου στις άκρες και ελάχιστη ποσότητα στο μήκος ώστε να παραμένουν λαμπερά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J O D I E P A L M E R ⚡️ (@jodiepalmer.hair)

Xωρίς κανένα απολύτως styling: Που σημαίνει πως αμέσως μετά το λούσιμο τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά και χωρίς χρήση συσκευής θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις το φριζάρισμα. Μπορείς να απλώσεις, ενώ είναι ακόμη νωπά, ένα leave in προϊόν ενυδάτωσης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη clayton hawkins (@claytonhawkins)

Messy: Σύμφωνα με τους experts δεν χρειάζεται τα πολύ μακριά σου μαλλιά να είναι πάντα άψογα. Τι κι αν μερικές τούφες είναι ατίθασες; Έχει κι αυτό τη γοητεία του και είναι στο πλαίσιο του ανέμελου look που ακολουθεί και η Dove Cameron, μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Πλέξε τα μαλλιά και βούρτσισέ τα: Πρόκειται για μια 90’s συνήθεια που υιοθέτησε πρόσφατα η αγαπημένη Kate Hudson. Κι αν το αποτέλεσμα είναι fluffy ακολούθησε το παράδειγμα της στερεώνοντας δύο αξεσουάρ στα πλαϊνά μέρη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Madden Kelley (@mandymadd)

Air-dried: Aka στέγνωσε τα με το πιστολάκι στη μεσαία σκάλα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις βούρτσα παρά μόνο τα χέρια σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@jazzy.a.h)

Fluffy: Δηλαδή φουντωτά. Άφησε τον όγκο στα μαλλιά σου ελεύθερο και χωρίς να τον περιορίσεις. Και αναφέρομαι σε εσένα που έχεις πολύ σγουρά μαλλιά που προσπαθείς μόνιμα να τιθασεύσεις και “ησυχάσεις”. Είναι huge trend και προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς.  

Read More

And More