Μαλλιά: Η θερμοκρασία ανεβαίνει κι εσύ θα τα μαζέψεις υιοθετώντας τα ωραιότερα updos της σεζόν

Αγαπάς να μαζεύεις τα μαλλιά σου σε ψηλό ή χαμηλό bun αλλά και να υιοθετείς minimal πλεξούδες που είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι. Είναι άλλωστε πρακτικό και ταιριάζει από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Και από εδώ και στο εξής θεωρείται απαραίτητο μιας και η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα ελεύθερα στους ώμους ή την πλάτη μαλλιά σε ζεσταίνουν πολύ. 

Αξεσουάρ όπως pins και μαντήλια θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το look ενώ ακόμη κι αν μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια απλή αλογοουρά με το σωστό μακιγιάζ είναι ιδανική ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις. Μην ξεχνάς πως οι celebrity hairstylists έχουν αδυναμία στα μαζεμένα μαλλιά και δημιουργούν στις celebrities looks που γίνονται τάση μέσα σε λίγες μόνο ώρες. 

Κι αν θέλεις να ακολουθήσεις μία από αυτές δες στη συνέχεια τα updos που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και μόνη σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F r e d r i k a A k a n d e r (@fakander)

Κλασικό low bun που μπορείς να δημιουργήσεις ακόμη και με κλειστά μάτια. Είναι τέλειο ακόμη και για την παραλία. To wet look είναι μεγάλη τάση και ταιριάζει και σε μαζεμένα, σε χαμηλό κότσο μαλλιά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα salt spray και μερικά τσιμπιδάκια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TRESemmé (@tresemme)

Απλό και κομψό updo με δύο clips να χαρίσουν την απαραίτητη, ανάλαφρη πινελιά στο χτένισμα. Μαζεύεις τα μαλλιά σου ανεπιτήδευτα, αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες και μια τούφα να αγγίζει το πρόσωπο. Τοποθετείς τα αγαπημένα σου clips στο πλάι του updo και είσαι έτοιμη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan)

Sleek & chic. Το τέλειο χτένισμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Μαζεύεις τα μαλλιά σου χαμηλά, τα πλέκεις και στερεώνεις την πλεξούδα κάθετα δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό χαμηλό κότσο εύκολα και μέσα σε λίγα λεπτά. Φροντίζεις να είναι sleek στην κορυφή και λαμπερά χρησιμοποιώντας το κατάλληλο hairspray. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Polko (@laurapolko)

Αλογοουρά: Αν πάλι έχεις πολύ μακριά και σπαστά ή σγουρά μαλλιά κάνε το όπως η Gigi. Τα μαζεύεις σε μια απλή αλογοουρά που συνδυάζεις με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Για να χαρίσεις ελαστικότητα και λάμψη στις μπούκλες μπορείς να εφαρμόσεις μια κρέμα ή μικρή ποσότητα ελαίου σε στεγνά μαλλιά και λίγο πριν τα μαζέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Half up: Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε ένα girlie hairstyle στην Joey King με 90’s διάθεση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashlee Rose (@ashleeroseboots)

Αξεσουάρ: Τα μαντήλια είναι ο ευκολότερος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και την πιο απλή χαμηλή αλογοουρά. Διαλέγεις το αγαπημένο σου, μαζεύεις τα μαλλιά σου, τα στερεώνεις με ένα λαστιχάκι και τα καλύπτεις. Το μόνο που πρέπει να φροντίσεις είναι να είναι λαμπερά στην κορυφή και sleek με αυστηρή χωρίστρα στη μέση ή την άκρη. 

 

 

Read More

And More