Μαλλιά: Οι λεπτές και διακριτικές ανταύγειες που αγαπούν πολύ οι celebrities

Baby highlights: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνο στο χρώμα των μαλλιών που πετυχαίνουν οι celebrity hairstylists ακολουθώντας μία συγκεκριμένη τεχνική και υιοθετούν οι stars σχεδόν εμμονικά. Με πρώτη και καλύτερη τη Jennifer Aniston που τα υιοθετεί τα τελευταία πολλά χρόνια. Αν δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες, στη συνέχεια θα σου εξηγήσω τα πάντα. 

Splash

Πρόκειται για το μικρό “αδερφάκι” των highlights γνωστές και ως ανταύγειες. Ναι, οι κλασικές που δημιουργούνται με τα αλουμινόχαρτα. Τα συγκεκριμένα είναι λεπτά, με εφέ που θυμίζει το φυσικό ξάνοιγμα που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά και ταιριάζει τόσο τις ξανθές όσο και τις καστανές βάσεις. Δημιουργούνται διακριτικά και “μπερδεύονται” με την απόχρωση των υπόλοιπων μαλλιών με αποτέλεσμα να γίνονται ένα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

H Rosie Huntington-Whiteley τα έχει συνδυάσει με μια ιδιαίτερα ανοιχτή απόχρωση στις δύο μπροστινές τούφες που δημιουργούν μια τέλεια όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Φωτεινή και super λαμπερή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Η Chrissy Teigen επιλέγει την πιο έντονη εκδοχή με αρκετά baby highlifhts που κολακεύουν τον τόνο της επιδερμίδα της και δείχνουν υπέροχα ακόμη κι όταν το φυσικό, καστανό χρώμα στη ρίζα κάνει την εμφάνιση του. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θα πρέπει να τονίσω πως το συγκεκριμένο look είναι εξαιρετικά πρακτικό μιας και όσο μακραίνουν τα μαλλιά τόσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου συχνά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Clark (@johnclarkhaircolour)

Είναι κατάλληλες για όλα τα μήκη μαλλιών και αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν έχεις bob ή παραμένεις πιστή στα πολύ μακριά τα baby highligts θα τους χαρίσουν την πινελιά που θέλεις ενόψει της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού. Ακόμη κι αν θέλεις μια πολύ μικρή και διακριτική αλλαγή τα συγκεκριμένα θα προσφέρουν μια minimal λάμψη που θα λατρέψεις. Ειδικά αν θέλεις να κρατήσεις τη σκούρα βάση σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Ακόμη κι αν παραμένεις πιστή στο καστανό, φυσικό χρώμα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αναβαθμίσεις. Και ο μοναδικός τρόπος, αν θέλεις η αλλαγή να είναι διακριτική, είναι να ζητήσεις από τον haircolorist να δημιουργήσεις φωτεινά baby lights που θα χαρίσουν μοναδική λάμψη. 

Read More

And More