Μαλλιά: Οι ωραιότερες και πιο σοφιστικέ αποχρώσεις του ξανθού

Το πιθανότερο είναι να ετοιμάζεσαι για μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου ενόψει της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού. Οι τάσεις είναι πολλές και εντυπωσιακές. Τόσο στα fashion shows όσο και στον προσωπικό λογαριασμό των διασημότερων hairstylists είδαμε απίθανες αποχρώσεις κι εκείνο που έχεις προσέξει είναι πως οι ξανθές παραμένουν στο προσκήνιο. Αν λοιπόν έχεις ήδη ανοιχτόχρωμη βάση ή πήρες τη μεγάλη απόφαση να την αποκτήσεις επιβάλλεται πριν κλείσεις ραντεβού να δεις τα ωραιότερα και πιο σοφιστικέ trends. 

Εκείνα που έχουν ήδη αποκτήσει influencers και it girls. 

 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨hassie harrison✨ (@hassieharrison)

Expensive blonde: Η τάση ξεκίνησε από το αντίστοιχο καστανό που υιοθέτησε πρώτη η Hailey Bieber. Πρόκειται για μια εκδοχή που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν super λαμπερά και με πολυδιάστατο εφέ. Ο haircolorist κρατά τη βάση σε ένα θερμό τόνο όπως είναι για παράδειγμα το caramel και στη συνέχεια προσθέτει φωτεινά highlights.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

 

Nectar Blonde: Ιδανικό για εσένα που θέλεις την παραδοσιακή χρυσή απόχρωση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση περιέχει μια δόση beige που χαρίζει ένα απαλό φινίρισμα αλλά και highlights σε vanilla cream τόνους για το τέλειο αποτέλεσμα. Ο ειδικός τονίζει κυρίως το μπροστινό μέρος των μαλλιών χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο έξτρα λάμψη στο πρόσωπο και ταιριάζει σε ανοιχτές και μεσαίες επιδερμίδες.   

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Stegner (@juliastegner)

 

Cashmere Blonde: Είναι μία από τις ωραιότερες και πιο κομψές και σοφιστικέ αποχρώσεις του ξανθού. Συνδυάζει αριστουργηματικά  τους ψυχρούς με τους θερμούς τόνους και ο expert χρησιμοποιεί τη μέθοδο του balayage για να πετύχει το μοναδικό εφέ. Το συγκεκριμένο trend είναι κατάλληλο για τις ανοιχτές αποχρώσεις και είναι πιο εύκολο για εσένα που είσαι ήδη ξανθιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savanna Marie (@savannamarieofficial)

Sunny Girl Blonde: Λαμπερό σαν το ήλιο είναι αυτό το ξανθό και πολύ κοντά στο εμβληματικό “icy blonde”. Η διαφορά τους είναι πως το πρώτο έχει θερμούς τόνους στη σύνθεση του καθώς επίσης και χρυσούς υποτόνους που προσφέρουν το super φωτεινό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Grace (@emilygrace.hime)

Flower Childblonde: Ρετρό και κατευθείαν από τα 70’s θυμίζει τα παιδιά των λουλουδιών και το ξάνοιγμα του ήλιου στα ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Επίσης δείχνει απόλυτα φυσικό με τη ρίζα να παραμένει σκούρα ενώ οι τούφες που ακουμπούν στο πρόσωπο έχουν baby blonde highlights.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FLISS – BESPOKE COLOUR (@hair_by_fliss)

Marmalade Blonde: Κινείται ανάμεσα στο πολύ ανοιχτό καστανό και χρυσό, χαρίζει μοναδική ζωντάνια στα μαλλιά και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα ειδικά αν έχεις ήδη ανοιχτή βάση. Ο haircolorist θα το δημιουργήσει με την κλασική μέθοδο του balayage που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα και προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

Sugar blonde: Με ανοιχτούς τόνους στις μπροστινές τούφες που αποτελούν και την “κορνίζα” του προσώπου που συνδυάζονται τέλεια με τα lowlights στα υπόλοιπα μαλλιά που χαρίζουν μια υπέροχη αντίθεση. 

Read More

And More