Μαλλιά: Οι ωραιότερες ξανθές αποχρώσεις της σεζόν

H άνοιξη είναι εδώ, το καλοκαίρι πλησιάζει κι εσύ σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να κάνεις τη δραματική αλλαγή στα μαλλιά που σκέφτεσαι καιρό τώρα. Αποφάσισες να γίνεις ξανθιά ή να ανανεώσεις τον ήδη ανοιχτόχρωμo τόνο; Οι haircolorists είναι σύμφωνοι και σου προτείνουν τις ωραιότερες τάσεις της σεζόν που έχουν υιοθετήσει celebrities, it girls και influencers. 

Με χρυσούς υποτόνους, μια υποψία κόκκινου, icy blonde και honey touch, είναι μερικές μόνο από τις αποχρώσεις που δημιούργησαν για τη φετινή σεζόν κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις στη συνέχεια τις ωραιότερες και να αποφασίσεις, πάντα με τη βοήθεια του expert, εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο. 

Instagram: @owengould

Honey Wheat: Που σημαίνει ότι είναι μια απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο μέλι και το σιτάρι. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν καστανά μαλλιά και θέλουν να κρατήσουν τη φυσική βάση αλλά με το πιο εντυπωσιακό twist ever. Ταιριάζει πολύ στις μεσαίες και σκούρες επιδερμίδες και είναι τέλειο για το καλοκαίρι που θα αποκτήσεις ηλιοκαμμένη όψη. 

Instagram: @owengould

Apricot Bronde: Δύο τάσεις σε ένα look που σημαίνει η απόχρωση του ροδάκινου ενώνεται με το ξανθό του μανιταριού δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο εφέ στο χρώμα. Πρόκειται για το νέο strawberry blonde που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Είναι ιδανικό για ανοιχτούς και μεσαίους τόνους δέρματος. 

Instagram: @owengould

Playboy Blonde: Σέξι αλλά και ανατρεπτικό μιας και έχει μια grunge πινελιά που του χαρίζει την πιο ανέμελη και ανεπιτήδευτη όψη. Ένα τολμηρό χρώμα 

Instagram: @bleachlondon

Sandy Beige: Το μπεζ συνδυάζεται υπέροχα με το χρυσό της άμμου σε μια απόχρωση που αναδεικνύει με τον πιο γοητευτικό τρόπο τις ανοιχτές επιδερμίδες αλλά και τα μπλε ή πράσινα μάτια. 

Instagram: @kaleteter

Expensive Blonde: Ένα creamy ξανθό balayage που συνδυάζεται με την πιο σκούρα ρίζα και αφήνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Φυσικό και με απαλές εναλλαγές που ενώνονται αριστουργηματικά αφήνοντας την αίσθηση του ομοιόμορφου τόνου. 

Instagram: @cwoodhair 

Bold Butterscotch: Έχει την απόχρωση της καραμέλας βουτύρου και πρόκειται για ένα  πλούσιο και απόλυτα ισορροπημένο χρώμα με χρυσό υποτόνο στο βάθος του. Για να το διατηρήσεις ζωηρό και φωτεινό οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο το αγαπημένο μοβ σαμπουάν. 

Instagram: @kaleteter

Constrast: Το φυσικό καστανό στη ρίζα ενώνεται μοναδικά με το κλασικό expensive blonde και τους μπεζ-χρυσούς τόνους. Πρόκειται για το look που θα λατρέψεις αν δεν συνηθίζεις τις συχνές επισκέψεις στον hairciolorist. Όσο περισσότερο κάνει την εμφάνιση της η ρίζα τόσο πιο γοητευτικό είναι το αποτέλεσμα. 

Read More

And More