Μαλλιά: Τα ωραιότερα και πιο cool χτενίσματα για την παραλία

Ίσως οι διακοπές σου έχουν ξεκινήσεις ήδη. Διαφορετικά ετοιμάζεσαι και ανυπομονείς να βρεθείς στην παραλία, χαλαρή με την καλύτερη διάθεση ever. Γνωρίζεις τα πάντα για την αντηλιακή προστασία αλλά και για τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα που θα σου χαρίσει τις ωραιότερες selfies. Εκείνο που μένει είναι να αποκτήσεις το πιο cool, ανεπιτήδευτο αλλά υπέροχο χτένισμα. Τα it girls σου δείχνουν τον τρόπο και είναι στ΄ αλήθεια απλός. 

Μια χαλαρή πλεξούδα, ένα υπέροχο half up με κυματισμούς αλλά και το πρακτικό bun είναι μερικά από τα χτενίσματα που έχουν υιοθετήσει fashionistas και celebrities στην παραλία. Ακολούθησε το παράδειγμα τους χωρίς προϊόντα styling ή συσκευές θερμότητας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becca Tilley (@beccatilley)

Beachy waves, half-up και πλεξούδα. Αμέσως μετά τη θάλασσα κι ενώ τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει το αλάτι έχει δημιουργήσει τους συγκεκριμένους, τέλειους φυσικούς κυματισμούς. Εσύ απλά θα μαζέψεις τα μαλλιά σου μισά-μισά και θα τα πλέξεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becca Tilley (@beccatilley)

Μια χαμηλή και χαλαρή πλεξούδα με ένα χαριτωμένο twist είναι επίσης τέλεια ιδέα. Χωρίζεις τα μαλλιά σε τρία μέρη. Παίρνεις μια λεπτή τούφα από το ένα μέρος και την πλέκεις. Στη συνέχεια φτιάχνεις κανονικά και απλά την πλεξούδα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

H Chiara Ferragni έκανε διακοπές στη χώρα μας και φρόντισε να μοιραστεί με τους followers κάθε λεπτομέρεια. Τα beauty looks που υιοθέτησε ήταν ανεπιτήδευτα και χωρίς υπερβολές. Οι δύο απλές, χαμηλές πλεξούδες ήταν ένα από τα αγαπημένα της αλλά και ότι πιο πρακτικό μιας και κρατούν τα μαλλιά στη θέση τους και ταυτόχρονα χαρίζουν μια παιδική ανεμελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Rose (@emmaleger)

Εναλλακτικό half up με twin ponytails που θα σου θυμίσει τα σχολικά χρόνια. Είναι σίγουρο πως έχει μία τουλάχιστον φωτογραφία με το συγκεκριμένο χτένισμα και μπορείς να το αναβαθμίσεις χρησιμοποιώντας χρωματιστά λαστιχάκια ή μικροσκοπικά αξεσουάρ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Bubble ponytail: Το hairstyle που μπορείς να υιοθετήσεις στις διακοπές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι πανεύκολο να το δημιουργήσεις μόνη σου ακόμη και με κλειστά μάτια. Ενώ δείχνει υπέροχο τόσο σε στεγνά όσο και σε wet look μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Ruy Barbosa (@marinaruybarbosa)

Αν πάλι έχεις πολύ μακριά μαλλιά μπορείς να τα αφήσεις ελεύθερα αρκεί να απλώσεις μικρή ποσότητα leave-in conditioner στις άκρες ή salt spray αφού προηγουμένως ξεπλύνεις τα μαλλιά σου μετά τη βουτιά στη θάλασσα, με άφθονο κρύο νερό. 

 

 

Read More

And More