Μαντεύεις γιατί η Khloe Kardashian πρέπει να έχει τα μαλλιά της σγουρά στην εγκυμοσύνη;

Για τις αδερφές Kardashian- Jenner η εγκυμοσύνη δεν είναι απλή υπόθεση. Ή μαλλον, είναι πολύ πιο πολύπλοκη υπόθεση από ότι στις υπόλοιπες γυναίκες. Γιατί εκτός από ένα πολύ ευχάριστο γεγονός είναι μια ακόμη ευκαιρία για να βγάλουν πολύ χρήματα αλλά και για να κάνουν extra marketing. Αυτός είναι και ο λόγος που η εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian καθυστέρησε τόσο να επιβεβαιωθεί αλλά να που έγινε και τώρα η Khloe διανύει τον έκτο προς έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έχει μπροστά της, λοιπόν, τρεις ακόμη μήνες. Τρεις μήνες κατά την διάρκεια των οποίων θα ξέρουμε ακριβώς τι μαλλιά θα έχει: σγουρά! Σύμφωνα με το Yahoo Lifestyle, ο λόγος που θα έχει τα μαλλιά της σγουρά είναι ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορεί να κάνει brazilian keratin και σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή, από τότε που σταμάτησε να κάνει τις θεραπείες τα μαλλιά της επέστρεψαν στην αρχική, σγουρή υφή τους και παρά το γεγονός ότι φρίζαραν αρκετά στην αρχές, πλέον τα αγαπάει πολύ αυτά τα μαλλιά!

Μάλιστα, με δεδομένο ότι η Khloe έχει πρόσβαση στους top experts και στα top προϊόντα, ήταν θέμα χρόνου να μάθει να τιθασεύει τα σγουρά μαλλιά της. Ένα από τα μυστικά της είναι το Wave Spray Ouai, ένα προϊόν από την hair expert, Jen Atkin, το οποίο μόλις της τελείωσε και έκανε έκκληση μέσω social για μερικά μπουκαλάκια ακόμη. Φαντάζομαι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογείται το κείμενο στο σπίτι της έχουν φτάσει ήδη 20-30 από αυτά!

Read More

And More