Μαντήλι στα μαλλιά: Οι πιο κομψοί τρόποι να το φορέσεις

Ένα μεταξωτό μαντήλι, με υπέροχα χρώματα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμη και το πιο απλό χτένισμα. Με ρετρό, ρομαντική ή ακόμη και rock διάθεση θα χαρίσει στους απαλούς κυματισμούς, την αλογοουρά ή το bob σου το τέλειο twist. Celebrities και it girls το λατρεύουν και το φορούν τόσο στην παραλία, όσο και στις βραδινές βόλτες στο νησί, το πρωί στην πόλη αλλά και το γραφείο. 

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις μια μικρή συλλογή με τα μαντήλια που θα φοράς τους επόμενους μήνες. Κι αν αναζητάς ιδέες σου έχω τις ωραιότερες στη συνέχεια. 

Instagram: @jlo

Η Jennifer Lopez αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της σε ένα από τα τελευταία της posts όπου συνδύασε  το εμβληματικό της bronze make up look με ένα sleek χτένισμα που απογείωσε με μαντήλι στις ωραιότερες και πιο ζωηρές καλοκαιρινές αποχρώσεις. Matchy με το κίτρινο μαγιό και την πορτοκαλί απόχρωση στα χείλη υιοθέτησε ήδη το πιο σέξι look της παραλίας.

Instagram: @oliviapalermo

Η Olivia Palermo, κομψή όπως πάντα, φόρεσε το μαντήλι ως headbamd. Η πράσινη απόχρωση που επέλεξε δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση με το σύνολο. Αποδεικνύει ότι μπορείς να είσαι ακόμη και στην παραλία chic και glam μαζί αρκεί να φορέσεις στα μαλλιά το σωστό αξεσουάρ. 

Instagram: @maralafontan

Αν πάλι αγαπάς το boho style, δημιουργείς δύο χαλαρές πλεξούδες στο πλάι και καλύπτεις την κορυφή με το μαντήλι σου. Γαλάζιο και τιρκουάζ με καλοκαιρινό print είναι υπέροχο. Αναδεικνύει την ηλιοκαμένη όψη και σου χαρίζει ένα εξωτικό look. 

Instagram: @tinvcb

Η θερμοκρασία ανεβαίνει κι εσύ μαζεύεις τα μαλλιά σου. Φέτος η αλογοουρά είναι χαμηλή και θα τη στολίσεις με το αγαπημένο σου μαντήλι που μπορείς αν το δέσεις απλά ή να δημιουργήσεις έναν φιόγκο. Εξαρτάται από τη διάθεση σου, την ώρα της ημέρας και το outfit. 

Instagram: @maralafontan

City girl, με τα μακριά μαλλιά ελεύθερα και ανεπιτήδευτα και το μαντήλι δεμένο σαν bandana. Το συγκεκριμένο look κρύβει μια νοσταλγία ενώ παράλληλα είναι ανέμελο και stylish με τον πιο απλό τρόπο. 

Instagram: @cassdimicco

Το φοράς σαν κορδέλα αφήνοντας τις curtain bangs ή τη φράντζα ελεύθερες. Είναι ο τρόπος που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών και ένας από τους πλέον κλασικούς. 

Instagram: @alyssainthecity

Ο απόλυτος συνδυασμός. Το μαντήλι είναι μεγάλο και έχεις τις ίδιες αποχρώσεις με το μαγιό και την τσάντα. Καλύπτει τα μαλλιά και αγγίζει απαλά την πλάτη. Σκέψου την εικόνα όταν φυσάει στο νησί. 

 

 

 

Read More

And More