Με αυτά τα μαλλιά… χάνεις κιλά!

Ας είμαστε ειλικρινείς: η δίαιτα είναι επώδυνη διαδικασία, αλλιώς δεν θα το αναβάλαμε κάθε φορά για την… Δευτέρα (παρουσία!). Τι θα έλεγες λοιπόν, αν μπορούσες να καμουφλάρεις τα ροδαλά σου μάγουλα με όπλο σου το κατάλληλο hair styling; Ο Τρύφωνας Σαμαράς μας δίνει την καλύτερη αφορμή για μια ακόμη παράταση!

Όλα ξεκινούν από το κομμωτήριο
Ο πιο σωστός τρόπος για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο είναι να έχεις το σωστό κούρεμα. Τα κοντά μήκη και οι πολύ αυστηρές αφέλειες τονίζουν το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σου, γι’ αυτό πρέπει να το αποφύγεις. Αντ’ αυτού προτίμησε μια κουπ μεσαίου μήκους με αρκετά layers που θα δώσουν όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει πιο μακρόστενο. Η Κate Winslet το γνωρίζει πολύ καλά και το ακολουθεί πιστά.

Ponytail; ευχαριστώ, δεν θα πάρω!
Μπορεί τα sleek ponytails να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο γρήγορα και εύκολα χτενίσματα, όμως όταν τα μαλλιά τραβιούνται όλα προς τα πίσω αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας αλλά και τις ατέλειές μας. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα κομψό σινιόν με όγκο στην κορυφή αφήνοντας όμως κάποιες τούφες να “αγκαλιάζουν” το πρόσωπο σου. Το είδαμε στην Demi Moore.

Φράντζα όπως της Reese Witherspoon
Οι αφέλειες και οι έντονες φράντζες κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πιο έντονα αποπροσανατολίζοντας την προσοχή από τα σημεία εκείνα του προσώπου μας που είναι πιο “γεμάτα”. Προτίμησε τις αφέλειες με ασυμμετρίες ή εκείνες που είναι πιο κοντές στη μέση και πιο μακριές στα πλαϊνά του προσώπου μας.

Ανταύγειες που κόβουν πόντους
Μικρά tricks στο χρώμα που θα επιλέξεις για τα μαλλιά σου μπορούν να κάνουν θαύματα! Ζήτησε από τον κομμωτή σου μερικές πιο ανοιχτόχρωμες τούφες (1-2 τόνους) στην κορυφή του κεφαλιού και στο περίγραμμα του προσώπου όπως κάνει και η Fergie.

Read More

And More