Μερικά από τα ωραιότερα καρέ του instagram με αφορμή το νέο κούρεμα της Kaia Gerber

Σε προειδοποιούμε: μην διαβάσεις αυτό το άρθρο αν δεν θέλεις να μπεις σε πειρασμό να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ! Ok, μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε…

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το ένα εκείνο κούρεμα που δίνει στα μαλλιά instant στιλ και, μάλιστα, χωρίς να καταβάλεις καμία προσπάθεια, αυτό θα ήταν το καρέ. Πράγματι, το συγκεκριμένο κούρεμα έχει την μαγική ικανότητα να κάνει το παραπάνω και μας  το υπενθύμισε μόλις η Kaia Gerber. Το top model ανέβασε πριν λίγες μέρες ένα story στο οποίο έγραφε: “Τα μαλλιά μου έχουν κάνει ένα μεγάλο ταξίδι τον τελευταίο καιρό αλλά επέστρεψαν! Μπορείτε να καταλάβετε ότι είμαι χαρούμενη”, είπε η ίδια στο story της στο οποίο μας έδειξε το νέο της κούρεμα δια χειρός Luke Hersheson. 

@kaiagerber

H Kaia Gerber παραπάνω έχει το τέλειο bob κούρεμα με curtain brangs με αποτέλεσμα να συνδυάζει με ένα κούρεμα δύο διαφορετικά και εξίσου μεγάλα trends στα μαλλιά. Όπως καταλαβαίνεις, το παραπάνω έγινε η τελειότερη αφορμή για να θυμηθούμε μερικά από τα ωραιότερα καρέ που είδαμε πρόσφατα στο instagram και που έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό μας με σκοπό να τα δείξουμε με την πρώτη ευκαιρία στον κομμωτή μας! 

@erickinvisible

Όταν μιλάμε για french bob η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό είναι η TaylorLaShae η οποία έχει τέλειο και πολύ signature κούρεμα. Το καρέ της φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ενώ έχει και τέλειες κοντές φράντζες. 

@erickinvisible

Sleek και ενιαίο μήκος. Αυτό το καρέ κούρεμα είναι ιδανικό αν δεν έχεις πολύ όγκο στα μαλλιά σου καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση για το ακριβώς αντίθετο. 

@chloehelenmiles

H influencer από το Brighton της Αγγλίας είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας, ενώ μοιάζει να έχει γεννηθεί για αυτό το κούρεμα! Bonus tip: τα κοντά curtain bangs της που της δίνει έναν parisian αέρα. 

@greceghanem

To χρώμα, το μήκος, η βαθιά φράντζα με τον όγκο… αγαπάμε τα πάντα σε αυτό εδώ το κούρεμα. 

@karolinebeltner

Καρέ που αγγίζει τους ώμους και full fringe: ένας ακόμη συνδυασμός που αγαπάμε! Αν έχεις αντίστοιχο τόνο στα μαλλιά σου προμηθεύσου ένα silver shampoo για να τον διατηρήσεις!

 

 

Read More

And More