Zoom date

Μιλάμε για τέλεια μαλλιά με τη hair expert του TRESemme, Σοφία Νομικού

Τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ξεχάσαμε ό,τι γνωρίζαμε και ανακαλύψαμε νέα skills. Πολλά πράγματα μάθαμε να τα κάνουμε αλλιώς: μάθαμε να δουλεύουμε από το σπίτι, μάθαμε να επικοινωνούμε μέσω zoom και, σε σχέση με την ομορφιά, μάθαμε πώς να φροντίζουμε παραπάνω τους εαυτούς μας είτε σε επίπεδο skincare είτε σε επίπεδο haircare. 

Ευτυχώς είχαμε και τα κατάλληλα “όπλα”, που είναι τα σωστά προϊόντα που θα μας βοηθούσαν (και εξακολουθούν να μας βοηθούν) να πετύχουμε τον στόχο μας! Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησής μας με τη Σοφία Νομικού, hair expert του TRESemmé, με την οποία κλείσαμε ραντεβού μέσω zoom για να μιλήσουμε για τέλεια μαλλιά, haircare αλλά και για να μας δώσει μερικές ιδέες για το τι χτενίσματα μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι, ειδικά αυτές τις μέρες των γιορτών. 

Key product για τέλεια face fraim braids είναι η freeze hold λακ για δυνατό κράτημα των braids χωρίς να φριζάρουν

Τη φετινή χρονιά ποια hairtrends ξεχώρισαν στις πασαρέλες και ποιες τάσεις έρχονται το νέο έτος;

Το 2020 είδαμε πολύ λάμψη και στρασάκια στα μαλλιά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, chic κότσους και ponytails. Το 2021, όπως είδαμε και στο NYFW, θα έρθουν πολύ τα χρωματιστά extensions στα μαλλιά και οι sleek αλογοουρές. Η λάμψη όμως είναι σήμα κατατεθέν, όχι μόνο στις πασαρέλες αλλά και κάθε γυναίκας που έχει υγιή μαλλιά. Γι’ αυτό, κορίτσια, για το 2021 προτείνω να μηv παραλείπετε το λαδάκι από τη hair routine σας!

To προϊόν που θα αναδείξει το 90’s χτένισμά σου είναι το λαδάκι keratin smooth για σούπερ smooth & shiny μαλλιά

Εσύ, ως επαγγελματίας hair expert, ποιο προϊόν styling δεν παραλείπεις ποτέ και προτείνεις σε κάθε γυναίκα να χρησιμοποιεί πάση θυσία;

Για ένα εύκολο και γρήγορο styling έχει σημασία το προϊόν προετοιμασίας και treatment πριν από αυτό, για να βοηθήσει το τελικό χτένισμα να δείχνει τέλειο και επαγγελματικό. Για εμένα αυτό είναι το θερμοπροστατευτικό σπρέι! Συγκεκριμένα, το Keratin Smooth Heat Defense , προστατεύει έως και στους 230 βαθμούς και προετοιμάζει τα μαλλιά για τη θερμοκρασία που θα δεχτούν από τα εργαλεία θερμότητας, ελέγχει το φριζάρισμα και αφήνει μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά , χάρη στην κερατίνη και στο έλαιο marula!

Το DAYWAVE ENHANCER mist θα σου δώσει ανάλαφρους και φυσικούς κυματισμούς

Τι συμβουλή σχετικά με τα μαλλιά θα μπορούσαμε να δώσουμε στις γυναίκες που εργάζονται από το σπίτι καθημερινά και έχουν πολλά zoom calls;

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε καλή διάθεση και να είμαστε θετικοί άνθρωποι. Για όλους μας είναι δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε, όμως αυτό που μετράει είναι να νιώθουμε όμορφα τόσο μέσα μας όσο και έξω μας. Επομένως, αυτό που προτείνω είναι κάθε μέρα μόλις ξυπνήσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας, να τα διακοσμούμε με ωραίας hairclips, στέκες, φουλάρια, να χρησιμοποιούμε προϊόντα με ωραία αρώματα, όπως είναι όλα τα προϊόντα του TRESemmé!

Χρησιμοποίησε την extra hold λακ που θα σου δώσει δυνατό κράτημα του bun και θα σταθεροποιήσει και τα τσιμπιδάκια

Τέλος, τι θα προτείναμε στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν όμορφα και υγιή μαλλιά, τώρα ειδικά που πολλά πράγματα καλούμαστε να τα κάνουμε μόνες μας στο σπίτι;

Το μυστικό είναι η ολοκληρωμένη περιποίηση στα μαλλιά και η επιλογή προϊόντων με επαγγελματικές προδιαγραφές! Με τα προϊόντα TRESemmé κάθε γυναίκα μπορεί να εξασφαλίσει σίγουρα και τα δύο. Ένα κατάλληλο (για τον τύπο των μαλλιών της) σαμπουάν, λοιπόν δεν αρκεί! Πρέπει να χρησιμοποιούμε σε κάθε λούσιμο και κρέμα μαλλιών στις άκρες για θρέψη της τρίχας. Επίσης, προτείνω μια φορά την εβδομάδα μάσκα μαλλιών για θεραπεία σε βάθος, που μπορούμε να κρατήσουμε μέχρι και για 10’!

Πέντε υπέροχα χτενίσματα, δεκάδες συμβουλές για να έχεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι και εκατοντάδες ευχές για ένα υπέροχο 2021, γιατί μην ξεχνάς: Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Read More

And More