Μην δεις εδώ αν δεν σου άρεσαν αυτά τα μαλλιά της Cara Delevingne! Γιατί σου λέμε πώς να τα κάνεις!

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε αυτό το party για το λανσάρισμα της σειράς ρούχων της There is only One Kate and this is Moss (aka Kate Moss) με το Topshop και πολλές πήγαν εκεί. Αλλά μία, αυτή η μία, κατάφερε να μας ξελογιάσει τοοοοοοσο με το χτένισμά της που αν περνούσε κι άλλη μέρα χωρίς να το δω πάνω μου θα έσκαγα! Και εδώ σου είχα ένα poll για να δω πόσες σαν κι εμένα είσασταν… σκασμένες και θα θέλατε να δείτε tutorial για αυτό το χτένισμα. Και το αποτέλεσμα του poll ήταν 50-50 (σε 50 δεν άρεσε, οπότε αν είσαι μέσα σε αυτό το ποσοστό μην διαβάζεις άλλο!).

Και τώρα όσες μείναμε: το χτένισμα που θα δεις παρακάτω μου το έκανε και με έμαθε πώς να το κάνω κι εγώ μετά η Σοφία Νομικού, από τα χέρια της οποίας έχουν περάσει μια ντουζίνα διάσημοι, κάνει κάτι φανταστικές πλεξίδες (και όχι μόνο) και περίμενε γιατί εδώ στο TLIFE έρχονται πολλά How To από εκείνη. Α! Και είναι και τρελοκόριτσο και αυτό το tutorial δεν έχεις ιδέα πόσο το καταχάρηκα!

Στα πρακτικά: πώς να κάνεις το χτένισμα της Cara Delevingne βήμα προς βήμα!

1. Από το ένα ύψος του αυτιού μέχρι το άλλο κάνε μια οριζόντια χωρίστρα και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε ένα σφιχτό ponytail.

2. Χτένισε την μπροστινή οριζόντια τούφα προς μια κατεύθυνση.

3. Χώρισε την μπροστινή τούφα σε τρεις και πλέξε μια πολύ σφιχτή πλεξίδα- στεφάνι. Για να την πετύχεις πρέπει να κρατάς την μεσαία τούφα σταθερή και να παίρνεις διαδοχικά από την πάνω και την κάτω τούφα.

4. Όταν τελειώσεις με την πλεξίδα στεφάνι κάνε μια κανονική πλεξίδα στο μήκος που περισσεύει.

5. Πιάσε την άκρη της πλεξίδας με ένα διαφανές λαστιχάκι (Α! Κι εδώ το τρελοκόριτσο παύλα υπερταλαντούχα παύλα δεν έχεις ιδέα πόσο τέλεια μαλλιά κάνει, Σοφία Νομικού).

6. Κάνε μια δεύτερη πλεξίδα από την πάνω μεριά της κοτσίδας.

7. Το μήκος της κάτω πλεξίδας στην οποία καταλήγει η πλεξίδα- στεφάνι βάλε ένα τσιμπιδάκι στο ύψος του αυτιού για να την στερεώσεις και ένα δεύτερο από την βάση της κοτσίδας στην κάτω μεριά.

8. Στριφογύρισε την κοτσίδα περιμετρικά της βάσης ώστε να δημιουργήσεις top knot. Άφησε απ’ έξω την δεύτερη πλεξίδα ώστε να την στριφογυρίσεις αργότερα και να είναι εμφανής.

9. Στερέωσε το top knot και την υπόλοιπη πλεξίδα με τσιμπιδάκια.

Done! Το σύνθημά μας είναι καν’το όπως η Cara! Και ok, μπορεί να παιδευτείς λίγο και να χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια της μαμάς- φίλης- αδερφής σου (η δικιά μου τα βαριέται κάτι τέτοια, αλλά ok) αλλά αλήθεια σου λέω, το αποτέλεσμα είναι τέ-λει-ο!

PS: Μήπως εσύ που ψήφισες στο poll ότι δεν σου άρεσε καθόλου αυτό το Cara Delevingne χτένισμα, διαβάζεις ακόμα αυτές τις γραμμές; Μήπως σε έπεισα για το αντίθετο; Ε; Ε;

Be… youtiful!

Credits
Hair: Σοφία Νομικού
Make up: Αναστασία Τζαβάρα
Photos: Θάνος Νιώρας

Read More

And More