Μοβ σαμπουάν: Το προϊόν που πρέπει να αποκτήσεις αν είσαι ή ετοιμάζεσαι να γίνεις ξανθιά

Τα ξανθά μαλλιά είναι η αιώνια τάση και σύμφωνα με τους experts επιβάλλεται τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου έστω και για μικρό χρονικό διάστημα να υιοθετήσεις μία από τις αποχρώσεις του. Δεν είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τα όρια σου, να αποκτήσεις δηλαδή ένα εξεζητημένο icy blonde. Είμαι όμως σίγουρη ότι ακόμη κι αν παραμένεις πιστή στα καστανά σου μαλλιά έχεις ζηλέψει τα υπέροχα caramel highlights της Jennifer Lopez ή το απίθανο expensive blonde look που έχουν υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό τα it girls. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Αν λοιπόν το πήρες απόφαση και έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου με τον haircolortist θα πρέπει να σου συστήσω το προϊόν περιποίησης που θα γίνει ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος: Το μπλε σαμπουάν. Είναι εκείνο που θα κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους κίτρινους ή χάλκινους τόνους και θα χαρίσει στα μαλλιά σου την τέλεια, ξανθιά απόχρωση μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον κομμωτή σου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΒ ΣΑΜΠΟΥΑΝ  

Πρόκειται για ένα προϊόν κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για ξανθά μαλλιά. Οι μοβ χρωστικές που περιέχει στη σύνθεση του εξουδετερώνουν τους κίτρινους και χάλκινους τόνους που κάνουν πολύ συχνά την εμφάνιση τους αμέσως μετά τη βαφή. Στο χρωματολόγιο το μοβ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κίτρινο που σημαίνει πως είναι το αντίθετο του και αυτός είναι ο λόγος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Ακόμη κι αν ο haircolorist καταφέρει να εξαφανίσει τους ανεπιθύμητους τόνους εσύ πρέπει σε κάθε λούσιμο να χρησιμοποιείς το μοβ σαμπουάν ώστε να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι εκτός από εξουδετερωτικό λειτουργεί και ως τονωτικό του χρώματος που σημαίνει πως μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμη κι αν δεν έχουν εμφανιστεί διαφορετικές αποχρώσεις στα μαλλιά. 

TΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώνεις το μοβ σαμπουάν σε νωπά μαλλιά και κάνεις απαλό μασάζ. Φροντίζεις να καλύψεις καλά όλη την επιφάνεια. Ανάλογα με την ένταση της χάλκινης ή κίτρινης απόχρωσης που έχει εμφανιστεί αλλά και το μήκος των μαλλιών σου το αφήνεις για 3-4 λεπτά να δράσει πριν το ξεβγάλεις. Μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμη και καθημερινά μέχρι να εξουδετερωθούν οι διαφορετικοί τόνοι. Οι haircolorists προτείνουν αν χρησιμοποιείς conditioner να επιλέξεις επίσης ένα μοβ conditioner ώστε η δράση να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Extra tip: Αποφεύγεις το πολύ ζεστό νερό και προτιμάς χλιαρό ή ακόμη και κρύο κάθε φορά που λούζεις τα μαλλιά σου με μοβ σαμπουάν. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το νέο σου μπλε σαμπουάν δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet: Με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις στη σύνθεση του. Μειώνει αποτελεσματικά τους πορτοκαλί τόνου, χαρίζει λάμψη και απαλότητα ενισχύοντας την ξανθιά απόχρωση.

Moroccanoil Color Care Blonde Perfecting Purple Shampoo: Χάρη στις μοβ χρωστικές μειώνεις τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους ενισχύοντας την ένταση και τη διάσταση του χρώματος. Η σύνθεση του είναι βασισμένη στην τεχνολογία ArganID™ που συμβάλλει στην αναδόμηση της τρίχας.  

L’ Oreal Paris Elvive Color Vive Purple Shampoo: Εξουδετερώνεις τόσο τους κίτρινους όσο και τους πορτοκαλί τόνους ενώ είναι κατάλληλο και για μαλλιά με ανταύγειες ή γκρίζα. Χαρίζει φυσική λάμψη ενώ περιέχει φίλτρα UV που προστατεύουν το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία 

 

 

Read More

And More