Ναι, η χαμηλή κοτσίδα μπορείς να είναι πολύ stylish! 7 διάσημες το αποδεικνύουν!

Ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε όταν σκεφτόμαστε χαμηλές κοτσίδες είναι φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Α, και Σαββατοκύριακο! Και αυτό γιατί στο μυαλό μας το low ponytail, όπως κάνει καριέρα διεθνώς, είναι ο πιο casual τρόπος να πιάσεις τα μαλλιά σου. Λάθος! Μια ματιά στο κόκκινο χαλί αρκεί για να αυτοαναιρεθείς.

Η χαμηλή κοτσίδα είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο red carpet και όχι μόνο αυτό: μπορεί να γίνει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όσους δεν έχουν περάσει ποτέ από το νου σου! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους πιο εντυπωσιακούς από αυτούς. Ειδικά αν έχεις α) μακριά μαλλιά β) γυμνασμένους γλουτούς (yeap! Γίνονται κέντρο προσοχής) είναι σίγουρο ότι θα μπεις σε πειρασμό να κάνεις ένα από αυτά τα χτενίσματα. Και άμεσα, μάλιστα!

Jennifer Lopez

Με καρέ ή με μακριά μαλλιά η Jennifer Lopez δεν γίνεται να μην μας τραβήξει την προσοχή! Στα φετινά Grammy Awards τα πολύ μακριά της μήκη μας έκαναν να θέλουμε extensions ή ακόμη και αυτό το καπέλο! Αν παίζεις ήδη σε αυτά τα μήκη, το μυστικό είναι να διατηρήσεις sleek και αυστηρό το πάνω μέρος και loose και χαλασμένο το μήκος.

Ariel Winter

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family μας θύμισε πόσο υπέροχο μπορεί να είναι ένα bubble ponytail, ακόμη και αν δεν το έχει δείξει μόλις ο οίκος Valentino! Κατά τα άλλα, είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις αρκεί να έχεις πολύ λεπτά λαστιχάκια τα οποία θα τοποθετήσεις κατά μήκος και έπειτα θα τραβήξεις τα μαλλιά σου από τα πλαϊνά ώστε να πετύχεις αυτό το bubble effect.

Gemma Chan

Η πρωταγωνίστρια του Crazy Rich Asians έδωσε στην χαμηλή πλεξίδα αέρα από κόκκινο χαλί. Πώς; Με δύο κορδέλες τοποθετημένες η μια στη βάση του αυχένα και η άλλη στο τελείωμα της πλεξίδας. Bonus info: ψέκασε προηγουμένως τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo ώστε να εξασφαλίσεις αυτό το messy αποτέλεσμα.

Camilla Cambello

Ένας άλλος τρόπος να πιάσεις την χαμηλή σου κοτσίδα είναι αυτός που μας υπέδειξε η Camilla Cabello στα Grammy Awards: με κυματισμούς στα μήκη και αφέλειες ή curtain bangs.

Kacey Musgraves

Το πολύ sleek, ίσιο ponytail με την αυστηρή χωρίστρα στη μέση είναι πάντα chic!

Halle Berry

Αυτό που μας αρέσει σε αυτό το ponytail της Halle Berry είναι, μεταξύ άλλων, το χρώμα με τις ανταύγειες που δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον 3D αποτέλεσμα στην κοτσίδα.

Laura Harrier

(Και) στις χαμηλές κοτσίδες η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Στην προκειμένη αυτό το flip στο τελείωμά της! Για να το πετύχεις πάρα μια στρογγυλή βούρτσα και χτένισε τα μαλλιά σου δίνοντάς τους μια συγκεκριμένη φορά.

LAST CHANCE INFO: Θέλεις τόσο μακριά μαλλιά; Βάλαμε extensions και μάθαμε τα πάντα: πόσο κοστίζουν, πού τα βρίσκεις!


Read More

And More