Νικόλας Βιλλιώτης: ο top Έλληνας colorist γίνεται ο επίσημος colorist της L’Oreal Paris!

Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι η προσωπική μας αδυναμία εδώ στο TLIFE! Και πολλών stars, βεβαίως… Όπως σου έχω ξαναπεί, πολλές από τις διάσημες που χαζεύεις στα περιοδικά και στην τηλεόραση για το τέλειο χρώμα των μαλλιών τους είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του Νικόλα! Επίσης, στο TLIFE ο top Έλληνας colorist έχει μοιραστεί μαζί μας μερικά πολύ σπουδαία beauty tips για την βαφή μαλλιών που μπορείς να τα βρεις συγκεντρωμένα όλα εδώ!

Το νέο, λοιπόν, σε σχέση με τον αγαπημένο μας Έλληνα colorist είναι ότι πλέον γίνεται ο επίσημος hair colorist της L’Oreal Paris και ιδού η επίσημη ανακοίνωση όπως έφτασε στο email μας.

Έχοντας πάντα σαν μότο του το να είσαι ερωτευμένος με αυτό που κάνεις, ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο πιο αναγνωρισμένος hair colorist, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.
Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών μόδας, διακεκριμένους Έλληνες και ξένους φωτογράφους, ενώ επιμελείται εδώ και χρόνια τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος.
Η αρχιτεκτονική και η ζωγραφική αποτελούν για εκείνον πηγή έμπνευσης, καθώς αντιμετωπίζει το επάγγελμά του ως μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης. Δημιουργεί μόδα, θέτει νέες τάσεις, ενώ στόχος του είναι πάντα το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα πάνω σε δυνατά και λαμπερά μαλλιά.
Η L’Oréal Paris ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με το Νικόλα Βιλλιώτη, ως «επίσημος Hair Colorist L’Oréal Paris».
Η εμπειρία και το πάθος του Νικόλα για όμορφα μαλλιά, συνδυάζονται με τα καινοτόμα προϊόντα βαφής μαλλιών της L’Oréal Paris για looks που θα γράψουν ιστορία.

Stay tuned για νέα χορταστικά tips που αφορούν στο τέλειο χρώμα μαλλιών!

Read More

And More