Νομίζεις ότι τα flash tattoo είναι ξεπερασμένα; Δες τον νέο cool τρόπο να τα φορέσεις!

Το θέμα του flash tattoo σου μοιάζει τόσο ξεπερασμένο όσο και η περμανάντ; Σε αυτό το post θα σου αποδείξω ότι έχεις άδικο! Ο καιρός ανοίγει, το mood είναι πιο εορταστικό και στην πορεία θα έρθουν και κάμποσες συναυλίες στις οποίες θα πας.

Αντλώντας έμπνευση, λοιπόν, από το Coachella, το μέρος απ’όπου ξεκίνησε η τρέλα με τα flash tattoo έχουμε έναν νέο, updated και φρέσκο τρόπο να φορέσεις flash tattoo: φόρεσέ το στα μαλλιά σου!

Η διαδικασία για να κολλήσεις flash tattoo στα μαλλιά σου είναι πα-νεύ-κο-λη αλλά να έχεις το νου σου πως οι κυματισμοί και τα flash tattoo δεν σετάρονται εύκολα μιας και για να τα κολλήσεις στα μαλλιά σου θα χρειαστείς πρέσα.

Κόλλησε flash tattoo στα μαλλιά σου! Ποια είναι η διαδικασία!

Η διαδικασία του να κολλάς πράγματα στα μαλλιά σου (μπορείς να βρεις και διακοσμητικά στοιχεία όπως αυτά που βλέπεις παραπάνω. Τα έχω εντοπίσει στα Accessorize) είναι πολύ απλή: ξεκολλάς το flash tattoo από την συσκευασία, το τοποθετείς στο σημείο που θες να το κολλήσεις με την μεριά από την οποία θα το κολλήσεις να “βλέπει” τα μαλλιά σου και πιέζεις από πάνω με μια πρέσα. Αυτή είναι και η βασική διαφορά: στο σώμα σου το κολλάς με νερό, στα μαλλιά σου με την ζέστη που προκαλεί η πρέσα.

Θα το τολμήσεις; Αν ναι, βασικό βήμα πριν απ’ όλα είναι να περάσεις στα μαλλιά σου ένα προϊόν θερμοπροστασίας. Καλή επιτυχία!

Read More

And More