Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκοψε τα μαλλιά της Olivia Culpo κοντά και το αποτέλεσμα είναι απλά απίθανο

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Los Angeles και στην ατζέντα του υπάρχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της show biz μεταξύ των οποίων είναι οι Camila Cabello, Britney Spears, Maria Menounos, Kaia Gerber και Olivia Culpo. Επιμελείται το χρώμα αλλά και το styling στα μαλλιά τους ενώ κάποιες φορές τις πείθει να τα κόψουν υιοθετώντας υπέροχα trends. 

Είναι εκείνος που δημιούργησε ένα υπέροχο shag στην Cabello και τελευταία στην Kaia Gerber. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν άλλωστε και ο Γιαννέτος χαρίζει τη δική του πινελιά σ’ αυτές. Και τώρα έρχεται να πείσει την Olivia Culpo να την ακολουθήσει αλλά στην πιο εντυπωσιακή της εκδοχή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Ο hairstylist έκοψε αρκετά τα μαλλιά της Culpo σε ένα look που κινείται ανάμεσα στο shag και το pixie, υπέροχο και ανατρεπτικό. Η αλήθεια είναι πως η star ανανεώθηκε πολύ και είναι μια κούκλα με τις ασυμμετρίες που τονίζουν τις γωνίες του προσώπου της με τον ωραιότερο τρόπο αλλά και τις αφέλειες που την κάνουν να μοιάζει με Γαλλίδα. 

Read More

And More