Ο Donald Trump έχει makeup artist 24/7 για τους εκπροσώπους τύπου!

Με τον όρο glam squad περιγράφουμε εκείνη την ομάδα ανθρώπων (makeup artists, hair stylists, στιλίστες) που φροντίζουν την εμφάνιση των αγαπημένων μας stars και είναι πάντα εκεί πριν από κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Γιατί είναι stars και η εικόνα τους μας μετράει.

Το ίδιο, όμως, φαίνεται να συμβαίνει και για τον Donald Trump που έχει το δικό του glam squad. Μάλλον, η σωστή είδηση είναι: ο Donald Trump έχει προσλάβει beauty expert που αναλαμβάνει το μακιγιάζ των ανθρώπων του και ειδικότερα των εκπροσώπων τύπου του πριν εμφανιστούν δημόσια για… δηλώσεις και εκδηλώσεις.

Το να προσληφθεί ένας άνθρωπος μόνιμα που να κάνει αυτή τη δουλειά ήταν απαίτηση του Anthony Scarammuci που εδώ και περίπου δέκα μέρες έχει αναλάβει χρέη communicator  director του προέδρου.

Σύμφωνα με το Politico, η beauty expert που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά λέγεται Katie Price και έχει ήδη γραφείο μέσα στο γραφείο τύπου, ενώ μεταξύ άλλων υποχρεώσεών της είναι να απαντά σε τηλεφωνήματα και email (πολύ λογικό) και να συνοδεύει τους εκπροσώπους τύπου.

Το άρθρο διευκρινίζει ότι η Πρώτη Κυρία έχει τον δικό της άνθρωπο για τα αντίστοιχα καθήκοντα, αλλά σε κάθε περίπτωση, πώς θα σου φαινόταν εσύ, ως πολίτης, να πλήρωνες για τους εδώ εκπροσώπους τύπου; Ίσως και να ένιωσα κάπως καλύτερα τώρα…

Read More

And More