Ο hairstylist της Jennifer Lopez αποκαλύπτει το μυστικό του για έξτρα όγκο στην αλογοουρά σου

Ο Chris Appleton είναι ένας από τους διασημότερους haistylists κι εκείνος που επιμελείται τα looks της Jennifer Lopez αλλά και της Kim Kardashian, μεταξύ άλλων celebrities, τα τελευταία χρόνια. Είναι υπεύθυνος για τα συγκλονιστικά highlights της JLo αλλά και για τα χτενίσματα που υιοθέτησε στο γάμο της με τον Ben Affelck. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ευτυχώς για όλες μας ο Appeton, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και συχνά ανεβάζει video όπου μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers τα μυστικά του ώστε να αντιγράψεις τα looks που δημιουργεί στις διάσημες πελάτισσες του. Και τώρα έρχεται με ένα trick που θα σε βοηθήσει να χαρίσεις έξτρα όγκο και ύψος στην αλογοουρά σου είτε είναι η κλασική είτε εκείνη του half up. Αρχικά μαζεύει τα μαλλιά σε μια half up αλογοουρά. Τη στερεώνει με ένα λαστιχάκι. Χτενίζεις και λειαίνει την κορυφή με μια οδοντόβουρτσα στην οποία προηγουμένως έχει απλώσει σπρέι χτενίσματος. 

Τέλος, και σε αυτό ακριβώς το σημείο κρύβεται το μικρό μυστικό του, ανασηκώνει την αλογοουρά και στο πίσω μέρος τοποθετεί ένα μικρό claw clip. Ρίχνει από πάνω την αλογοουρά και this is it.

Read More

And More