Οι celebrities έκοψαν τα μαλλιά τους και τα looks είναι η έμπνευση που ψάχνεις

Στα μέσα του φθινοπώρου και ένα βήμα πριν το χειμώνα οι celebrities αποφάσισαν να κάνουν μεγάλες ή μικρότερες αλλά σημαντικές αλλαγές στο μήκος των μαλλιών τους . Είναι άλλωστε ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσουν το beauty look. H Jennifer Connelly, για παράδειγμα αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της πολύ μετά από χρόνια, υιοθετώντας ένα look που είναι μεγάλη τάση. Η Kristen Stewart με τη σειρά της και ως πιο τολμηρή αποφάσισε να αποκτήσει ένα grunge και μεταμοντέρνο κούρεμα που της ταιριάζει πολύ ενώ η Sydney Sweeney που αγαπάει πολύ τα retro looks ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να της χαρίσει ένα τέλειο μακρύ bob.

Μην ξεχνάς πως ένα νέο κούρεμα είναι ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις τη διάθεση σου ενόψει της νέας σεζόν και να υποδεχτείς το χειμώνα super ανανεωμένη. Κι αν ψάχνεις για έμπνευση πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου αρκεί να δεις τις επιλογές των celebrities.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Connelly (@jennifer.connelly)

Η Jennifer Connelly έκανε ντεμπούτο με τον νέο bixie στο fashion show του οίκου Louis Vuitton στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ήταν ένας απίθανος τρόπος να αποκαλύψει το “french hairstyle” της άλλωστε. Υπεύθυνος για το νέο της κούρεμα είναι ο θρυλικός John Nollet. Ο hairstylist που επιμελείται επίσης τα μαλλιά επωνύμων όπως οι Monica Bellucci, Vanessa Paradis και της Πριγκίπισσας Σαρλότ του Μονακό. H Connelly ζήτησε από τον Nollet να κόψει τα μαλλιά της πολύ κι εκείνος δημιούργησε ένα πολύ κοντό bob ή αλλιώς ένα μακρύ pixie. Πρόκειται για ένα κούρεμα νεανικό, πρακτικό και stylish που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. 

Photo: Courtesy of Chanel

Η Kristen Stewart δεν κάνει βήμα χωρίς τον hairstylist Adir Abergel. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους hairsty;lists στο Hollywood κι εκείνος που ευθύνεται για όλα τα ανατρεπτικά looks τόσο της Stewart όσο και της Charlize Theron στο παρελθόν. Στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας του οίκου Chanel, στην οποία κεντρικό πρόσωπο είναι η Kristen, εμφανίστηκε με το νέο της κοντό mullet αποδεικνύοντας πως ακόμη και οι πιο μοντέρνες οι ακραίες τάση μπορούν να δείχνουν tres chic. Με baby bangs, πιο μακριά τα μαλλιά στα πλάγια και ασυμμετρίες στο πίσω μέρος είναι το κούρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη G L E N C O C O O R O P E Z A (@glencocoforhair)

Η Sydey Sweeney που αγαπάει τα retro beauty looks αφέθηκε στα χέρια του Glen Cocooropeza που έκοψε τα μαλλιά της ηθοποιού σε ένα γοητευτικό lob, ασύμμετρο στο μπροστινό μέρος με τη φράντζα πιο κοντή από το υπόλοιπο μήκος των μαλλιών, λεπτομέρεια που χαρίζει το απαραίτητο twist. Η χωρίστρα στη μέση έχει έντονες επιρροές από τα 70’s ενώ το χτένισμα με έξτρα όγκο στην κορυφή και τις άκρες απαλά γυρισμένες προς τα έξω είναι εμπνευσμένο από τα 60’s. 

Reuters

H Rihanna επιστρέφει στο iconic “umbrella” look που σημαίνει πίσω στο 2007 όπου το ομώνυμο τραγούδι της έκανε πάταγο κι εκείνη είχε το συγκεκριμένο κούρεμα με μήκος που έφτανε στους ώμους και βαθιά χωρίστρα στο πλάι που καλύπτει το μάτι της. Οι άκρες είναι γυρισμένες προς τα μέσα, μια λεπτομέρεια που παραπέμπει στα 90’s που αγαπάει πολύ η star.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Η Halsey ανήκει στην κατηγορία των stars που αλλάζουν πολύ συχνά το μήκος των μαλλιών τους κι εκείνη που τολμά να υιοθετεί τα πιο εκκεντρικά looks. Και τώρα επιλέγει ένα pixie με baby bangs αφήνοντας εκτεθειμένα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Όσο αφορά στα hair looks της Kim Kardashian το πιθανότερο είναι να μην μάθουμε ποτέ αν πρόκειται για περούκες, extensions ή το πραγματικό μήκος των μαλλιών της. Το συγκεκριμένο όμως κούρεμα της είναι ένα από τα ωραιότερα των τελευταίων χρόνων. Θυμίζει τις stars του old Hollywood αλλά και της θρυλικής Cinecitta και είναι τέλειο για σένα που θέλει να κρατήσεις μεν το μήκος των μαλλιών σου μεσαίο αλλά να είναι stylish και με κίνηση.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Η Ciara με το απόλυτο mullet που έρχεται απευθείας από τα 70’s και θα το δεις πολύ τους επόμενους μήνες. Οι hairstylists το αγαπούν και το προτείνουν κι αν είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή και ένα ανατρεπτικό κούρεμα το συγκεκριμένο θα σε εμπνεύσει. 

Read More

And More