Οι celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει τα μεγαλύτερα hair trends που μπορείς να αντιγράψεις asap

Οι celebrities είναι παράλληλα και σημαντικές influencers αφού επηρεάζουν τις αποφάσεις σου όσο αφορά στο beauty look που επιλέγεις κάθε σεζόν. Είναι άλλωστε εκείνες που υιοθετούν αλλά και δημιουργούν νέες τάσεις ειδικά στα μαλλιά. Οι περισσότερες αγαπούν τις αλλαγές στο μήκος και το χρώμα ενώ ζητούν από τον προσωπικό τους hairstylist να τους χαρίσει υπέροχα χτενίσματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Το hair look τους άλλωστε συζητιέται πολύ, αναλύεται και κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες. Και κάπως έτσι μια νέα τάση είναι εδώ. 

Τη φετινή σεζόν είδαμε χτενίσματα με ρετρό πινελιές, απίθανες ξανθές αποχρώσεις, τη Lady Gaga με κοντό bob και αφέλειες αλλά και τη Dua Lipa με το πιο σκούρο χρώμα ever. Αν είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή πριν έρθει η νέα χρονιά ή απλά μια έμπνευση για το χτένισμα που θα υιοθετήσεις στην επόμενη έξοδο σου, δες στη συνέχεια τα trends που προτείνουν οι celebrities και αποφάσισε. 

Η Emily Ratajkovski μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο half up do με όγκο στην κορυφή που θυμίζεις έντονα το εμβληματικό hairstyle της Brigite Bardot αλλά στην καστανή του εκδοχή. Είναι η τέλεια ιδέα για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Μπορείς να το φτιάξεις μόνη στο σπίτι και να φύγεις για το γραφείο ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Emma McIntyre/Getty Images

H Lady Gaga μας έχεις συνηθίσει στις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά. Την έχουμε δει με όλες τις αποχρώσεις αλλά και κουρέματα κάποιες φορές tres chic και κάποιες άλλες υπερβολικά και εξεζητημένα. Στην τελευταία της εμφάνιση έκανε και πάλι την έκπληξη χάρη στο κοντό bob με αφέλειες που δημιούργησε ο προσωπικός της hairstylist Frederic Aspiras. Προφανώς πρόκειται για περούκα, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη με την star. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων και η εκδοχή της Lady Gaga είναι απλά υπέροχη. 

Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

H Hailey Bieber έγινε πρόσφατα καστανή αφήνοντας για λίγο την αγαπημένη της California Blonde απόχρωση. Και τώρα σου δίνει την καλύτερη ιδέα για τις γιορτές και μάλιστα την πιο εύκολη. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κομψό και απλό half up και το στόλισε με μια μαύρη κορδέλα. Εσύ μπορείς να επιλέξεις το χρώμα αλλά και την υφή της κορδέλας και να δημιουργήσεις το hairstyle της Bieber μέσα σε λίγα λεπτά. Οι κυματισμοί στις άκρες των μαλλιών χαρίζουν ένα glam chic φινίρισμα.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η Dua Lipa στα Fashion Awards 2021 είχε μια σκούρα, καστανή απόχρωση στα μακριά, κυματιστά μαλλιά της. Πρόκειται για το χρώμα που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και δείχνει υπέροχο σε όλα τα μήκη. Είναι κατάλληλο τόσο για τις ανοιχτόχρωμες όσο και πιο σκούρες επιδερμίδες ενώ είναι κομψή και διαχρονική. 

Reuters

Η Jessica Chastain παραμένει σταθερή στο ginger hair look που είναι huge trend. Είναι ότι ωραιότερο για τους ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος και όσες έχουν μπλε ή πράσινα μάτια. Η Chastain συνδυάζει το χρώμα με τα πολύ μακριά, κυματιστά μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι ονειρικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain)

Η Ciara νοσταλγεί τα 70’s και υιοθετεί το εμβληματικό hair look της Farah Fawcett που άφησε ιστορία. Έξτρα όγκος και μαλλιά χτενισμένα με φορά προς τα έξω. Οι φράντζες έχουν απίθανη κίνηση και το χρώμα έχει silver πινελιές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που θα αντιγράψεις. 

Read More

And More