Οι celebrities που έβαψαν τα μαλλιά τους έγιναν viral και δημιούργησαν τις μεγαλύτερες τάσεις του Καλοκαιριού

Μία μόνο εμφάνιση των celebrities αρκεί για να δημιουργηθεί μια νέα beauty τάση μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Και όσο αφορά στα μαλλιά πολύ συχνά μια αλλαγή στο χρώμα μπορεί να γίνει viral, να συζητηθεί, να συγκεντρώσει χιλιάδες ή εκατομμύρια likes στο Instagram και ταυτόχρονα να της δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων άλλωστε με την Kim Kardashian να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας εκείνων που δημιουργούν τάσεις. Η τελευταία της εμφάνιση άλλωστε στο Met Gala θα αφήσει εποχή. Αρχικά λόγω του iconic φορέματος της Marylin Monroe και στη συνέχεια με την icy blonde απόχρωση στα μαλλιά που υιοθέτησε λίγες ώρες πριν πατήσει στο κόκκινο χαλί. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν sleek low bun γεγονός που δεν επέτρεπε να καταλάβεις το χρώμα. Λίγες μέρες μετά όμως φρόντισε να μοιραστεί με τους followers το νέο της look και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η icy blonde απόχρωση που έμελλε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Platinum White: Η Gigi Hadid μετά το εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα αποφάσισε να υιοθετήσει ένα εξαιρετικά ανοιχτό τόνο του ξανθού που κινείται ανάμεσα στο λευκόχρυσο συνδυασμένο με την ψυχρή πλατίνα. Ένα πολυτελές χρώμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, που ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και μάτια. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι χρειάζεται υπομονή αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις και ειδικά αν η βάση σου είναι σκούρα. Όπως επίσης ότι θέλει μεγάλη φροντίδα, σωστή και πλούσια ενυδάτωση και όσο το δυνατό πιο σπάνια χρήση συσκευών θερμότητας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hoyeon (@hoooooyeony)

Jet Black: Αποτελεί την μεγάλη έκπληξη μιας και το καλοκαίρι οι τάσεις θέλουν ανοιχτές και φωτεινές αποχρώσεις. Παρ’ όλα αυτά celebrities όπως η Hoyeon Yung έβαψε τα πολύ μακριά μαλλιά της στο απόλυτο μαύρο χρώμα. Αν και στις αρχές τις άνοιξης το “off black” της Megan Fox και της Olivia Rodrigo ήταν εκείνα που μπήκαν στη λίστα με τις μεγάλες τάσεις, το jet black έκανε την έκπληξη με αποτέλεσμα να πάρει μια θέση στο Top5. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elaine Offers Woulard (@elaineoffers)

Herringbone Highlights: Η ακριβής μετάφραση είναι “ψαροκόκκαλο” και πρόκειται για μία τεχνική που κάνει το χρώμα να δείχνει πιο έντονο και ιδιαίτερο. Επίσης είναι ένα μικρό τρικ των haircolorists να καλύψουν τα λευκά χωρίς να χρησιμοποιήσουν βαφή σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Κι αφού η Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε με λευκή ρίζα δημιουργώντας μια ανατρεπτική και αναπάντεχη τάση και στη συνέχεια υιοθέτησε τα herringbone highlights σε θερμούς και ψυχρούς τόνους ταυτόχρονα που “ενώνονται” με τα λευκά δημιουργώντας ένα υπέροχο εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Perry (@jennaperryhair)

Copper: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των haircolor trends και υπεύθυνη είναι η Kendall Jenner που αμέσως μόλις εμφανίστηκε με τη νέα χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά, beauty lovers και addict ενθουσιάστηκαν. Αν και δεν πρόκειται για τη δραματική αλλαγή της αδερφής της Kim είναι ένα ξεχωριστό χρώμα που ανανεώνει και χαρίζει μια τέλεια, καλοκαιρινή πινελιά στο look. 

Read More

And More