Οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών: Είναι όλες τους απίθανες

Σκέφτεσαι καιρό τώρα να βάψεις τα μαλλιά σου αλλά δεν έχεις αποφασίσει την νέα απόχρωση που θα υιοθετήσεις. Οι celebrity hair colorists έχουν ήδη αποκαλύψει τις τάσεις και οι stars τις έχον αποκτήσει. Κι εγώ με τη σειρά μου μοιράζομαι κάθε νέα απόχρωση που θεωρείται μεγάλο trend. Το καστανό είναι και πάλι στο προσκήνιο μεν αλλά πιο λαμπερό από ποτέ. Με caramel highlights που θυμίζουν τα εμβληματικά της Jennifer Lopez.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως ακόμη και οι celebrities που έμειναν πιστές στο ξανθό για χρόνια, τους τελευταίους μήνες το αποχωρίστηκαν για χάρη ενός υπέροχου καστανού με πρώτη την Hailey Bieber και επόμενη τη Billie Eilish. 

Οι κόκκινοι τόνοι επίσης επανήλθαν στις ωραιότερες εκδοχές τους όπως επίσης και οι ξανθοί που αποκτούν την απόχρωση της άμμου. Λίγο πριν κλείσεις ραντεβού με τον hair colorist δες τα μεγαλύτερα trends. 

H Lopez είναι η βασίλισσα του honey blonde και bronde. Πρόκειται για το look που ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους τόνους δέρματος ενώ δείχνει υπέροχο τόσο σε ελεύθερα μαλλιά όσο και σε μαζεμένα. Ήταν και παραμένει μεγάλη τάση χάρη στη star και μόνο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Κι αν πιστεύεις πως το ξανθό της άμμου ταιριάζει μόνο στις ανοιχτόχρωμες η Ciara αποδεικνύει πως κάνεις λάθος. Πρόκειται για ένα από τα πιο γοητευτικά χρώματα και μπορείς να το υιοθετήσεις είτε έχεις πολύ μακριά μαλλιά είτε bob.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

H Hailey Bieber αρνήθηκε το εμβληματικό της California Blonde look για χάρη ενός καστανού που οι experts ονομάζουν “expensive brunette”.  Πολυδιάστατο και πλούσιο σε σοκολατί απόχρωση. Υπέροχο αν θέλεις μια φυσική μεν απόχρωση αλλά όχι αδιάφορη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Espresso: Είναι η απόχρωση που υιοθέτησε πρόσφατα η Dua Lipa. Ένα σκούρο χρώμα που θυμίζει τις Ιταλίδες stars των 60’s. Ρετρό αλλά και σύγχρονο ταυτόχρονα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Strawberry Copper: Με χάλκινους τόνους που ταιριάζουν πολύ στους ανοιχτούς τόνους δέρματος. Χαρίζει φως και λάμψη όπως ακριβώς και το strawberry blonde με μία βασική διαφορά: Είναι πιο ζεστός τόνος κατάλληλος για το χειμώνα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PD 🌗 (@phoebedynevor)

Η Lily Aldridge έχει ένα από τα ωραιότερα και πιο γοητευτικά καστανά. Mεσαίο και πλούσιο παράλληλα σαν το πλούσιο χρώμα του κακάο. Το ξάνοιγμα στις άκρες των μαλλιών θυμίζει το φυσικό που δημιουργεί ο ήλιος ενώ τα διακριτικά highlights φωτίζουν το look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Extra tips: Αν τα μαλλιά σου έχουν σκούρα βάση και θέλεις να αποκτήσεις μια απόχρωση αρκετούς τόνους πιο ανοιχτή θα πρέπει να κάνεις υπομονή μιας και δεν μπορείς να το πετύχεις με μία μόνο επίσκεψη στον κομμωτή σου. Θα γίνει σταδιακά. Παράλληλα επιβάλλεται όταν κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα να περιποιείσαι τα μαλλιά σου χαρίζοντας έξτρα ενυδάτωση με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης όπως κοντίσιονερ και μάσκα με φυσικά έλαια και συστατικά στη σύνθεση τους. 

Read More

And More